Oto koltuk seçememek

Mavilibulut

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2019
288
175
103
Terletmeyen
Yatma pozisyonu en azından çok dik olmayan
Kafa desteği
İç hacmi küçük sıkışık olmayan
Oturması açısından rahat çok sert olmayan
İsofix bağlantılı
Aslında çok uçuk fiyat olmadan önerebileceğiniz, kullanıp rahatlık testinden de geçmiş önerilerinize açığım.
Bazı markalar varki çok pahalı en azından uygun fiyatlı olup onlara muadil olabilecek marka ve model önerirmisiniz?

Terletmeyen
Yatma pozisyonu en azından çok dik olmayan
Kafa desteği
İç hacmi küçük sıkışık olmayan
Oturması açısından rahat çok sert olmayan
İsofix bağlantılı
Aslında çok uçuk fiyat olmadan önerebileceğiniz, kullanıp rahatlık testinden de geçmiş önerilerinize açığım.
Bazı markalar varki çok pahalı en azından uygun fiyatlı olup onlara muadil olabilecek marka ve model önerirmisiniz?
Yoyko bear aldık fiyat olarak uygun sayılır yatışıda fena değil tam yatmasada yinede çocuk rahat uyuyabiliyor. Bir araştırın derim çok kişi memnun.

Oto koltığu kullanamıyor musunuz yoksa hiç biriniz memnun mu değilsiniz hanımlar hadi bi el atın şu aklı karışık acemi anneye 😅😅😂

Baby max lisbon oto koltuğu. Tam yatıyor. O fiyata tam yatan piyasada yok zaten. Kullanıyoruz ve çok memnunum. Bildiğiniz dümdüz yatıyor

Baby max lisbon oto koltuğu. Tam yatıyor. O fiyata tam yatan piyasada yok zaten. Kullanıyoruz ve çok memnunum. Bildiğiniz dümdüz yatıyor
Aa tam yatan ilk defa duydum genelde yatmaz koltuklar, sizinki ters duruşta öyle gibi hissettirmiş olabilirmi? Bir de oturma rahatlığı nasıl sünger kısmı yumuşak mı oturma hacmi geniş ve ferah mı

Türkiye’de var mı bilmiyorum ama maxi cosi kullanıyoruz çok memnunuz .
yatıyor da . Ha dümdüz olmuyor ama en azından çocuk uyursa şayet düz oturarak uyumamış oluyor .

guvenlik acisinda koltugun tam yatmasini dogru bulmuyorlar, hafif geriye gitmesi yeterli basi dusmeyecek sekilde.

ben 3 senedir bolenn hug 9-36kg isofixli kullaniyorum. kaza atlatmadik ama ani frenlerde oglum uykusundan dahi uyanmiyor.. yorumlarina bi bakin derim..

Aa tam yatan ilk defa duydum genelde yatmaz koltuklar, sizinki ters duruşta öyle gibi hissettirmiş olabilirmi? Bir de oturma rahatlığı nasıl sünger kısmı yumuşak mı oturma hacmi geniş ve ferah mı
Ters duruş kullanmıyorum düz duruşta bayaa yatıyor. Gayet yumuşak yüksek ve rahat

Tam yaticak diye guvenlihi unutmayin.. adax puanina bakin. Baska testlerde var tabi. Onlara bakin

Ben britax romerin donen modelini kullaniyorum .. guvenlikte tabiki en iyilerden. Bunu almasam be safe donen modeli alirdim o da iskandinav. Hatta pozisyon olarak almadigima biraz uzuldum.. ama arada ben alirken fiyat farki vardi biri kampanyaliydi zaten sectigim 2 modeldi

Back