Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları oto koltuğu

mrb hayır olmadım kızım o zamanlar henüz küçük olduğu için chicco nun oto ana kucağı aldım ama hiç kullanamadık çünkü kızım arabadan nefret ediyor.Şimdiye kadar kucağımda yolculuk yapıyorduk ama nasıl yolculuklar oduğunu siz birde bana sorun kısa mesafeler olmasına rağmen kabus gibi geçiyor.Ama artık büyüdü oto koltuğu alma zamanı geldi ne alacağıma henüz karar veremedim.Kaç gündür araştırıyorum maxsi cosi ye aklım kaydı gibi biliyorsunuz oda elettanın iki katı fiyatı acaba kalite farkıda fiyat farkı kadarmıdır öyle olduğuna emin olsam kızım için herşeye değer tabiki oto koltuğu kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

bizim durumumuz sıkışık oldugu icin uygun aramak zorundayim ama sizin durumunuz varsa bende.. Maxi Cosi Tobi, BeSafe İzi Combi X3 İsofixli, Britax-Römer Trifix veya Britax Römer King Plus öneririm Harika bu 4üde cok araştırmıştım ben :)) Maxi Cosi Tobi ve Britax Römer King Plus biraz daha uygun diger 2sine göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…