• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Oto koltuğu

kiyymet

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2008
75
1
296
41
İstanbul
merhaba arkadaşlar a.s.
kızım 4.5 aylık oldu nereye gidersek gidelim babası arabayla götürüyo oto koltuğu almayı düşünüyorum kraft ın hem taşıma hem oto koltuğunu almıştım daha hamileyken ama bin pişman oldum bebeğim içinde hiç rahat değil bu markayı hiç tavsiye etmem şimdi arabada sabit duran oto koltuklarından almak istiyorum ama uzun süre kullanmasınıda istiyorum eşim asla birkaç yere bakıp karşılaştırma yapıp bişe satın alan bi insan değil ilk baktığı şey ne olursa olsun alır iyimi kötümü şansımıza artık
sizden ricam kullanan memnun kalan arkadşlar hangi markayı tavsiye ediyorsunuz yazarsanız çok sevinirim :enbuyukkk:

walla çok iyi olur ben de alacağım bu aralar
kraftın ankucağı vardı biz de arabaya bağlıyorduk, 10 ay idare etti o bizi
ama şimdi sığmıyor ve yatar pozisyonda durduğundan kızım sevmiyor
ben de 36 kiloya kadar olanlardan almak istiyorum
kraft ve sunnybaby markalarında buldum
çok para da vermek istemiyorum açıkçası
bunlardan birini alacağım

Ben Chicco'nun Proxima modelinden almayı düşünüyorum. Sıfır yaştan 3 yaşa kadar kullanılabiliyormuş.

bende alıcam buara ama karar veremedim kraft omegaya baktık fena değildi bide chicco proximaya bakıcam chicco isofixmi nevar bide oda güzel görünüyo onada bakmak istiyorum karşılaştırmam lazım

ben 5 yıl önce pilsanın oto koltuğu aldım,mağazada değil,afedersınız kayın vadelimın mezar ziaretine giderken bir yer geçtik,eşim birden durdu,ve baktımki depo denen yer varya,mağzalara mal dağtıyor,işte onu gördük,eşim orda görevlisine sordu,alabilirmıyız burda mal,evet dedi,biz o gün oto koltu 70 liraya aldık ve lazımlık 5liraya,hala da kulanıyorum,bir sorun olmadı çok şükür,mağzada almayı kalsaydım 150den aşağı değildi,tavsiyem şu internetten depo yada stok mağzaları bulmaya çalışın,çok karlı çıkarız,
1497_kucuk.jpg
bu benim koltuğum bir tek kılıf farklı,pilsan yazı var bende kocaman,bu da lazımlığım
430376_beb32101_2.jpg
:nazar:

Çınar kullandığımız koltuğa sığmıyor gibi bende araştırıyorum ve nette Bebek Oto Koltugu adresiyle karşılaştım ve oldukça yararlandım. ısterseniz sizlerde bir göz atın..

bebişim 5 aylık, bizde sunny baby nin taşıma+oto koltuğu var. çok memnunum sadece tentesi biraz uğraştırıyor. aslında ben kraftınkini alcaktım ama bizimki biraz aceleye geldi... 2,5 aylıkken tatile gitcektik, otelde rahat olur die alalım dedik o an kraft bulamayınca eşim bunu almış. hiç pişman değilim, elimiz ayağımız oldu resmen... evde her yere götürüyoruz, gezmeye gidince de çok işimize yarıyor, babası ben yokken rahatlıkla kızımla arabayla bi yere gidebiliyor... 1 yaşına kadar kullanırız hehalde.... sonra da bakarız artık zaten şimdi o büyük oto koltuklarına oturamazdı daha.... hem onlar sabit.... bunu her yere götürebiliyoruz.... yüklemeyi bilsem resmini yüklerdim...

Concord Maclaren Trimax Magnum Ortopedik Oto Koltuğu

Markası: Concord Maclaren

Üretim Yeri: ALMANYA

Markanın Ait Olduğu Ülke : ALMANYA

Kalite Belgeleri: EN 1888, BS 7409 UK, NF S-54-001 Germany

MADE İN GERMANY

Özellikleri:

-Trımax Grup 1 olarak adlandırılan 9-18 kg(9 ay-4 yaş) arası bebekler için uygun olan bir araba koltuğudur.

-Birçok ünlü test kuruluşunun yaptığı çarpışma testlerinde çok üstün sonuçlar vermiş grubunun en güvenli koltuklarından biridir.

-Trimax'ın arabanıza montajı çok basit hızlı ve sağlamdır.

-Baş ve boyun bölgesi ekstra korunaklı ve yumuşaktır.

-Yan darbeler için yan koruyucuları çok uzundur.

-Dış kabı ekstra sert ve sağlam olarak çift katlı imal edilmiştir.

-Kasanın iç kısmı darbe emici kırılmaz özel malzeme ile doldurulmuştur.

-Concord markasının özel hava alabilen kasa tasarımı bebeğinizin seyahatleri sırasında terlemesini engellemektedir.

-Bebeğinizin oturduğu kısım ekstra dolgulu ve yumuşaktır, bebeğinize maksimum konforu sağlayacaktır.

-Yumuşak kılıfı kolayca sökülüp yıkanıp yerine geri kolayca takılabilir.

-Maksimum güven sağlayan 5 nokta emniyet kemerlerinin genişliğini tek tuş yardımı ile ayarlayabilirsiniz.

-Trimax oto koltuğunuz bebeğinizin o anki ihtiyacına göre 3 ayrı pozisyona sahiptir.

1-Oturma

2-Dinleme

3-Uyuma

-Ölçüleri:45*46*83 cm'dir

-Ağırlığı:5,5 kg'dır.

..(bundan iyisi şamda şeker be kızlar....).........hihoyyyt

Back