• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları oto koltuğu... yardım lütfen..

kimderki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2009
665
0
96
Arkadaşlar merhaba. kızıma bir oto koltuğu almak istiyorum. Netten biraz araştırdım ve uygun fiyatlı 3 ürün buldum. bunlardan birisi BABY LOONEY TUNES marka. bilmiyorum daha önce hiç duymamıştım ama kullanışlı ve ekonomik bir ürün gibi geldi. 9-36 kg... ilerisi için de yaslanılan kısım sökülüp koltuk yükselticisi olarak kullanılabiliyormuş.. yalnız kafama takılan tek bir konu var. bu koltuğun piyasadaki pek çok koltuk gibi minderin hemen altından yatış pozisyonuna geçiren sürgüsü yok. acaba bunun gibi bir oto koltuğu kullanan oldu mu aranızda? tavsiye edebilir misiniz bana? bu azartesi sipariş vericem çünkü tavsiyelerinize ihtiyacım var.. ürünü merak edenler için link burada.. BABY LOONEY TUNES OTO KOLTUĞU SÜPER FİYAT, #20266034 Gittigidiyor.com

diğer ürünler de 9-18 kg aralığı için kullanılıyor ve yatış pozisyonuna geçiş alttaki sürgüyle gayet kolay. onların da fiyatları oldukça uygun. bunlardan birisi babyhope marka.. Babyhope Travel Çocuk Oto Koltuğu Fatura+Garant, #18974005 Gittigidiyor.com bunun da kol dayaması yok gibi geldi bana ama çok rahat bişeye benziyor.

diğeri de RemiPlus Çocuk Oto Koltuğu SÜPER KAMPANYA, #20288850 Gittigidiyor.com bu linkteki koltuk. gözüme en güzel görünen koltuk bu aslında. ama uzun vadeli kullanım için ilk sıradaki koltuk önemli benim içn. rica etsem baby looney tunes koltuğun türünde oto koltuğu kullanan arkadaşlar varsa yazar mısınız bana yatış ve oturma pozisyonuna geçişler nasıl oluyor? kolay mı değil mi? eğer beni uğraştıracak bişeyse doğrudan remiplus sipariş vericem. bu arada satıcı da arabamın modeline göre babyhope traveli önerdi.. 9-36 yı ileride düşünebilirsiniz dedi. ama ben aldığım tek koltuğu uzun yıllar kullanmak istiyorum.. yorumları bekliyorum şimdiden teşekkürler...

Benım kızıma baby hope kullandım hıÇ bır sıkıntı olmadı Çok da pahalı bırŞey almaya gerek yok bence

Canım, sana yardımcı olmak isterim ama bu oto koltukları hakkında hiçbir fikrim yok. Ama bir sitede (seninkinin modeli mi bilemiyorum ama) baby looney tunes kullanan birinin yorumuna rastladım, istersen sen de bir oku ondan sonra karar ver...Keşke mağazada görüp, ondan sonra netten sipariş etme şansın olsa, puset ve oto koltuğu gibi ürünleri bakmadan alınca sorun yaşanabiliyor...

Baby Looney Tunes

tontişim ben de aynı fikirdeyim seninle. güvenlik konusunda da birbirlerinden pek farkı yok diye düşünüyorum. Allah korusun arabanın teneke yığını haline gelebileceği bir kazadan mucize olmadıkça kim sağ çıkabilir ki? kemer bunlarda da var, kafa korumalığı da var.. onun için bir koltuğa 500-600 verme taraftarı olmadım. baby hope markalı olanı dün mağazada gördüm. baya konforlu bişeye benziyor ama bir de 2,5 yaşında oğlum var benim. gerektiğinde o da kullansın istiyorum. şimdi arka koltukta emniyet kemeriyle oturuyor ama sadece oğlumla çıktığımda o da kullanacağı için baby looney daha uygun gibi geldi ama şu yatış pozisyonu kafamı kurcaladı biraz. sağol tatlım ilgilendiğin için.

biberoncum sağol tatlım. bu linkteki benim almayı düşündüğüm model değil ama yapılan yorum da hiç iç açıcı değilmiş :s alacağım adreste satıcıya yapılan yorumları okudum biraz.. kullananlar memnun ama bilmiyorum yaa.. yatış pozisyonuna 2 saniyede geçirmek vaar, 1 dakikada geçirmek var..

ah bir fikrim olsada yardım edebilsem canım cunku hiç kullanmadıgım bişey ...
ama işte netten alınca bazı sorunlar yaşayabilirsin diye dusunmekteyim ... bir magazadan falan alsan daha iyi gibime geliyor ...

sağol kraliçe.. aynı satıcıdan daha önce de aldım birkaç ürün. yürüteç falan. hiç sorun yaşamadığım için rahatım bu kadar. mağazaya gitsem hem kafam karışır hem de sanki daha pahalı gibi. örneğin babyhope aynı oto koltuğunu dün mağazada gördüm, 150 civarındaydı fiyatı. burada 110.. öyle mağaza mağaza da dolaşamıyorum iki çocukla.. çok zor işim çoook..

AlmayaGeldik.com : YENİ !Britax-Römer King Plus Oto KoltuğuHavlu Kılıf Hediyeli ! | Oto Koltuğu | Britax-Römer
cnm ben römer marka tercih ettim kızım 9 aylıktı buna oturttuk
9 aya kadar ana kucağı şeklinde oto koltuğundaydı ..
çok rahat kullanımı
güvenlik ödülü almış bi marka ve model..
ben neden en iyisi olsun istedim çünkü kızımla yalnız kullanıyorum ve içim hangisinde rahat edecekse onda otursun istedim..

zaten alman malı deyince duracaksın orada.. adamlar kalite ve güvenlikten hiç ödün vermiyorlar. sen daha tedbirli olmayı tercih ettin anladığım kadarıyla. Allah kaza bela göstermesin. güle güle kullanın.

sunny baby kullanıyoruz biz de
190 civarıydı minik baby sitesinde
gayet de memnunuz, bir bak istersen ona da

arkadaşlar yakın zamanda oto koltuğu alıpta kulllanan var mı?hangi marka ve özellikleri tavsiye edersiniz?

maxi cosi markasi süper yengemde ondan aldi yigenime cok kaliteli ve sagam yanliz biraz fiyatli.

biz. BABY LOONEY TUNES OTO KOLTUĞU ndan aldık gayette memnun kaldık hem fiyatı uygundu hemde oglum severek kullandı ondan önce sürekli öne gelmeyi isterdi koltuktan sonra yerini ögrendi ve direk arka koltuga geçip yerine oturuyodu

Back
X