• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oto Koltuğu Tavsiyesi Verir Misiniz?

Firdevs Yoreoglu

Sen Bihter Ziyagilsin aptallık etme!
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2019
684
1.033
63
Merhaba, 0-36 kg ya da 9-36 kg arası oto koltuğu bakıyorum. İsofixli. 360derece dönebilir dönmeyedebilir fakat yatış pozisyonunun iyi olması en önemlisi. Yani dik kalıp çocuğun kafasının öne düşmemesi lazım. Bütçe 1500e kadar en fazla 2bin ama olmasa daha iyi :) Lütfen öneride bulunur musunuz acil olarak?

Son düzenleme:
Takipteyim. Bu aralar bende bunu arastiyorum
Kraftın safe rotate diye bir modelini gördüm fakat hiç bir yerde videosu yok. Yatış pozisyonu önemli, kafası öne düşmesin falan diye. O yüzden tavsiye istedim. Bakalım cevap yazılacak mı, bu konulara pek ilgi olmuyor malum😊

Kraftın safe rotate diye bir modelini gördüm fakat hiç bir yerde videosu yok. Yatış pozisyonu önemli, kafası öne düşmesin falan diye. O yüzden tavsiye istedim. Bakalım cevap yazılacak mı, bu konulara pek ilgi olmuyor malum😊
Haklisiniz😊😊
Benim bildigim bu var kullanipta memnun kalinan onu da muhendisinoglundan gordum. Ondan gorup alip memnun kalanlar var. Yatar poziyonda en fazla bi puset konumu kadar yatiyor

Merhaba, 0-36 kg ya da 9-36 kg arası oto koltuğu bakıyorum. İsofixli. 360derece dönebilir dönmeyedebilir fakat yatış pozisyonunun iyi olması en önemlisi. Yani dik kalıp çocuğun kafasının öne düşmemesi lazım. Bütçe 1500e kadar en fazla 2bin ama olmasa daha iyi :) Lütfen öneride bulunur musunuz acil olarak?

chicco isofix aldim

Canım adac testine dikkat ederek almıştım ben sende ona dikkat et ama magzalarda e bebek joker gibi Chicco nün üstüne adac testinden geçti yazmışlar ingilizce halbuki o model değil geçen ben alırken 0_36 nin çok büyük yaş aralığı olduğu için yeterince güvenlik sağlayamadığı bilgisine ulasmistim o yüzden biritax römer trifix almistim

Besafe kesinlikle tavsiye ederim. Hem yatma özelligide var hem en saglam otokoltugu. Hemde yuksek. Cocuk camdan disariyi izleyebiliyo rahat rahat

Ben o modeli gittim gördüm çok kaba bende öyle bişey istiyorum aslında

Back