• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi oto koltuğu recaro mu maxi cosi mi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

azalea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2009
112
1
96
Edirne
yaa bir türlü karar veremiyorum oto koltuğuna,çok gezen ve gezmeyi seven bir aileyiz oğlum için iyi , sağlam bir oto koltuğu istiyorum başta kiddy comfort pro ya karar vermiştim ama çok sıkıcı oğlum 1 dakka bile durmadı vazgeçtim recaro young sport yada bir satıcının tavsiyesiile maxi cosi priority XP modelimi karar veremiyorum.aslında recaroya karar vermiştim ama ellerinde yoktu ve baş bölgesinin dar olduğunu ve çocukların sıkıldığını söledi.ama görmediğim için kararda veremedim acaba elinde yok diye var olanı mı satmaya çalışıyordu karar veremedim varmı bu ürünlerden kullanan yardım lütfen.

İyi olmuş bu konu. Benim oğlum da sekiz aylık. İnglesina Zippy Travel set almıştım doğumda. Oto koltuğu/anakucağını da bebek arabasını da çok verimli kullandık. Ama şimdi artık anakucağı küçük gelmeye başladı. Biz de gezentigillerdeniz. Uzun yol da çok yapıyoruz. İyi ve güvenli bir oto koltuğuna ihtiyacım var. Önerilere açığım daha araştırmaya başlamadım.
Btirax Römer'in çok güvenli olduğunu duymuştum. Ama sadece duyum, bir bilgim yok.

cnm römer bende baktım ama koltuğa sabitlenmiyo hiç sağlıklı değil,maxicosi baktım ama ondada baş destekleri yok virajlarda çocuğun kafası bi sağa sola kayar o yüzden ondan vazgeçtim recaro sipariş ettim formula 1 in koltuklarını yapan firmaymış,yrn geliyor bakalım görücez koltuğa çok iyi sabitleniyo adeta arabanın koltuğu gibi sağlam bel ve baş destekleri var.onuda bi incele derim

Bakacağım; daha biraz vaktim var ama araştırmaya başladım. Sen kullanınca yazarsan sevinirim Recaro ile ilgili izlenimlerini. Ha bir de Kiddy var, onun bağlaması filan çok değişik. Acaba o nasıl?

bizim araba koltugumuz recaro yeni dogan modeli ve diger üst modelide var..gercektende cok saglam bir araba koltugu, koruyuculugu tam güvenilir..bana göre tek kötü yani biraz diger koltuklara göre daha agir kolunda tasirken zor oluyo icine bide bebek eklenince:)) maxi cosinin bas bölgesi gercektende cok genis herhangi bir durumda ne kadar korur tartisilir.bence iyi bir secim yapmissiniz recaro alarak.

Back