• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oto koltuğu önerisi

Pinky93

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2019
2.388
2.310
83
32
Bebeğime sunny baby marka bebek arabası almıştım. Travel sistem. Şimdilik pusetini oto koltuğu olarak kullanıyoruz ama şimdiden puset küçük gelmeye başladı yavaş yavaş. Bebeğim 4 aylık 63 cm 5850 gram. Bugün ebebekteki görevli 6. Aydan sonra puseti değil normal bebek arabasının büyük kısmı var ya onu kullanırsınız dedi. Bana oto koltuğu markası önerebilir misiniz?

Ben prego profix 0-36kg aldim. Çok da memnunum. Bizim bebek arabamiz da prego escalade modeli

Siz ben misiniz?😁 Ben de ikisini kullanıyorum çok memnunum ikisinden de.
Ya escaladeden memnun değilim ama. Bebek arabasına geçtik, kışın yanları kapanmiyormus. Macan modelini alın dediler. Sadece bebek arabası kısmına Mart gibi 1750lira çekti fabrika. Artık ebebekten yağmurluk aldım. Onu kullanicam.

Ya escaladeden memnun değilim ama. Bebek arabasına geçtik, kışın yanları kapanmiyormus. Macan modelini alın dediler. Sadece bebek arabası kısmına Mart gibi 1750lira çekti fabrika. Artık ebebekten yağmurluk aldım. Onu kullanicam.
Ben de aksine aşırı memnunum. Hafifliği pratikliği sürüşü vs vs. Yağmurluğu ben de geçen sene almıştım bu sene bakacağız artık😁

Ben de aksine aşırı memnunum. Hafifliği pratikliği sürüşü vs vs. Yağmurluğu ben de geçen sene almıştım bu sene bakacağız artık😁
Yok ben memnunum da işte yanlarının kapanmamasi üzdü beni sadece. Direk soğuk böbreklerden geliyor çocuğa. Yoksa ben de seviyorum, sürüşü falan çok rahat.

Joie i spin 360 kullanıyorum.ADAC puanı en yüksek oto koltugu şuanda bu.Ben çok memnunum.Bebegim çok rahat içinde.Biz gri olanını almıştık.Fiyat düşmemiş.Ama siyahinda indirim var.Mutlaka gozatin🥰

Eklentiler

• Screenshot_2022-08-28-01-23-35-333_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-08-28-01-23-35-333_com.android.chrome.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 129
  • Screenshot_2022-08-28-01-23-26-888_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-08-28-01-23-26-888_com.android.chrome.jpg
    46,8 KB · Görüntüleme: 111
Back