oto koltuğu nasil olmali?

sad_cedric

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2014
129
10
Mrb sevgili anneler benim oto koltuğu hakkında birkaç sorum olacak. Allahin izniyle bir buçuk ay sonra bebeğimiz geliyor. İnternetten biraz baktim ama kafam karisik oto koltuklar 9-36 kg seklinde peki öncesinde arabaya nasil bindircez? Bir de cikrailip puset mi diyorlar ana kucagimi adini bilmiyorum elde tasinan modeller varmis onlar daha mi kullanisli? Lütfen kullanan annelerden yardim istiyorum bi de marka olarak tercihiniz nedir
Şimdiden teşekkürler:)

Detaylarından bahsetmek biraz uzunca olabilir. Dilersen oto koltuğu hakkındaki yazımı inceleyebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Baby2go'nun oto koltuğunu kullanıyorumm, emniyet kemeri ve diğer kullanım özelliklernden çok memnunum açıkçası. Taşıyıp arabaya yerleştirme kısmında da sorun yaşamadık biz, hantal bir ürün değil çünkü hak veriyorum sana ben de bebişim doğmadan aylar aylaaarrr önce bu tür şeyleri araştırmaya başlamıştım. insan yavrusu için en iyisini en güvenlisini istiyor. ben etrafımdaki annelerin tavsiyesi ve kendi araştırmalarımla bu üründe karar kıldım, tavsiye ederim

Önce o elde taşınan anakusağı denilen modellerde 6 ay ters olmak üere binecek çünkü iskelet yapıları bir fren anında öne eğilmeye elverişli değil. 6 ayda oturmaya başlayınca diğer koltuğa geçersiniz. 6.5 aylık oldu hala diğer koltukla önde yanıma ters bağlıyorum. Önde yanlış ama yanımda olunca içim rahatlıyor.

merhaba , oto koltuğunda bildiğim iki şey isofixli olması ve hafif taşınabilir olması.ben iki çocugum için de kraft ın isofixli modelini kullandım çok memnun kaldım. çocugun emniyeti için sağlam bir ürün almak gerekiyor.Çok ucuz kalitesiz bir şey alma derim :)

merhaba canım, ben bebeğim için kraft mint serisini kullandım, şimdi de luna serisini kullanıyorum.mint yeni doğan bebişler için.ana kucagı ve oto koltuğu olarak kullanabilirisin. ama size tavsiye bebegi koltugun sırt kısmına bakacak şekilde araca bağlamak gerekiyor.bir de hava yastığı vardsa iptal etmeniz lazım.kraft mint ihtiyacını karsılar kaliteli ve makul bir ürün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…