- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
-
Çok teşekkür ederim mutlaka inceleyeceğim.besafe diye bi markanın modeli var ama isofixsiz.sizinki isofixli mi?gerçi arabamız da isofix bağlantısı da yoktaPrego rio 4070 almıştık cok memnun kaldik 9 aydan 36 kiloya kadar kullaNabiliriz diye. Simdi kullandıkça rahatlığını farkediyoruz cok uzun yol gittikgeldik cok rahat uyudu hic rahatsiz olmadi kaldi ki yuzu koyun uyur benim cocuklar. Butarz bisey alabilirsiniz. Hatta sizinki büyümüş 2 numara olanını alabilirsiniz.
Arabada isofix bağlama sistemi var mı canım? Benim şuana kadar araştırdıklarım arasında en iyisi besafe izi comfort x3 geldi bana.adac testinden geçmiş.fakat isofixsiz.emniyet kemeriyle bağlanıyor.muallakta kaldımBende 1 yaşındaki kızıma bakıyorum. 360 derece dönebilen modellere baktım ama karar veremedim bende önerileri takip edeyim:)
Evet cnm var. Bende maxi cosi ve be safein isofixli olanlarına baktım ama dönen modelleri biraz yüksek fiyatlı araştırıyorum hala be safe ebebekte indirim yapacak bu ay onu bekliyorum gerçek bir indirim olacak mı bakalım.Arabada isofix bağlama sistemi var mı canım? Benim şuana kadar araştırdıklarım arasında en iyisi besafe izi comfort x3 geldi bana.adac testinden geçmiş.fakat isofixsiz.emniyet kemeriyle bağlanıyor.muallakta kaldım
Ben dee arastirdim inanin. Bütün markalarin videolarini izledim. Allah korusun kaza anında hepsi yalan olur gibi geliyor. Birebir koltuklarin dolgularını incelemenizi tavsiye ederim bazıları cok.ince dolgulu icinde sunta varmış gibi. Ben uzim sureli kullanım icin bundakarar kılmıştım.Arabada isofix bağlama sistemi var mı canım? Benim şuana kadar araştırdıklarım arasında en iyisi besafe izi comfort x3 geldi bana.adac testinden geçmiş.fakat isofixsiz.emniyet kemeriyle bağlanıyor.muallakta kaldım
Besafenin isofixli olanı çok aşırı pahalı geldi bütçemizi çok aşıyor zorlanırız diye düşündük.isofixsiz olanı da adac testinden geçmiş.2400 liradan 1700 düşüyor, alacağım inşallah onu taksitle.hem yüksek bi koltuk kızım camdan dışarıyı izleyebilir sıkılmaz.bazı markalar modeller çok içe gömük veya küçük.en iyisi bestafe geldi bizeEvet cnm var. Bende maxi cosi ve be safein isofixli olanlarına baktım ama dönen modelleri biraz yüksek fiyatlı araştırıyorum hala be safe ebebekte indirim yapacak bu ay onu bekliyorum gerçek bir indirim olacak mı bakalım.
Peki yüksekliği nasıl canım,koltuğa binince camdan etrafı seyredebilecek kadar yüksek mi?Ben dee arastirdim inanin. Bütün markalarin videolarini izledim. Allah korusun kaza anında hepsi yalan olur gibi geliyor. Birebir koltuklarin dolgularını incelemenizi tavsiye ederim bazıları cok.ince dolgulu icinde sunta varmış gibi. Ben uzim sureli kullanım icin bundakarar kılmıştım.
Canım isofixli besafe 3699 tl den 2625 e düştü.almak istersen kaçırma derim.sence hangi rengi güzelEvet cnm var. Bende maxi cosi ve be safein isofixli olanlarına baktım ama dönen modelleri biraz yüksek fiyatlı araştırıyorum hala be safe ebebekte indirim yapacak bu ay onu bekliyorum gerçek bir indirim olacak mı bakalım.
merhaba bişey sorabilir miyim? Britax romer in hangi modelini aldınız?Britax romer aldık yüksekte oturuyor etrafı izliyor. Emniyet kemerini koltuğun iç kısmından geçirip yerine takıyorsun.. Koltuğa oturduktan sonra çocuğu kitliyorsun ne kadar kilidi sıkı tutman konusunda isik göstergesi var.. Biz memnunuz cocugun uyuyunca bir iki kademe yatabiliyor başını tutması için yeri var.. Ayrıca kilosuna yaşına uygun alın yapılmış testleri de araştırın.biz 2 yaşına yaklaşırken alışmıştık 1000 TL vermiştik o zaman..
Besafe'in hangi modelini aldınız? kullanıyor musunuz? Bende oğlum için arıyorum ve kafam çok karışık.Canım isofixli besafe 3699 tl den 2625 e düştü.almak istersen kaçırma derim.sence hangi rengi güzel
Eki Görüntüle 2584662 Eki Görüntüle 2584663 Eki Görüntüle 2584664
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?