• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El oto koltuğu kullananlar???

es_serra16

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2013
5
0
16
Ankara
arkadaşlar merhaba,oto koltuğu almayı düşünüyoruz.önerileriniz neler acaba?çok çeşit var lütfen memnun olanlar ne kullanıyorsunuz

biz bu konuda çok aratırma yaptık çünkü bi kaza atlattık . sonunda kraft rino 9-25 kg aldık 270 tl ye. bebeğim 7. ayında içinde gayet rahat uyuyor memnunum tavsiye ederim.

Ben de isofixli almanızı öneririm. Daha guvenli. Kraft kullanıyoruz biz.

arkadaşlar merhaba,oto koltuğu almayı düşünüyoruz.önerileriniz neler acaba?çok çeşit var lütfen memnun olanlar ne kullanıyorsunuz

merhaba
bende britax römer duo plus kullandım . büyük kızımda çok memnun kaldım. şimdi 5,5 aylık 2. kızımdada kullanıcam. ben çok araştırmıştım. izofiksli olduğundan daha güvenli olduğunu düşünüyorum. piyasadaki oto koltuklarına nazaran biraz pahalı ama çok güvenli.

Besafe izi comfort aldim norvec menseili.izofikssiz kemer sistemi onden geliyo ani frende arkadan kemerle sabitlenenler kapaklanabiliyor demisti satici.bir de cok yuksek bebegim benim oturma seviyemde oluyo yolu izliyo.yatisi da guzel başı öne düşmüyor. Kumasi da terletmiyor oneririm.ben dekullanabn bir ark imin tavsiyesiyle aldim.birtek izofiks yok

Back