• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları oto koltuğu kılıfı ???

papatyass

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2009
220
5
118
İstanbul
kızlar artık yaz geldi ve oğlum oto koltuğuna oturunca arabada çok terliyo.zaten hava sıcak malum oto koltukları da daha çok terletiyo.çocuk sırılsıklam kalkıyo.heryere sordum ama şöyle pamuklu terletmeyen bi oto koltuğu kılıfı bulamadım.(kumaşını niye ona göre yapmıyolarsa)bu çocuklar bu kadar terlerken bu koltukları yapan firmalar bi de kılıf yapamamışlarmı :))) neyse sizin bildiğiniz, kullandığınız bi çözüm varmı?ben evden bi çarşaf koydum üstüne ama o zaman da kemerini rahat bağlayamıyorum.lütfen YARDIIIMMM

canım yazlık oto kılıfları var hangi modeli kullanıyosan interneten bulabilirsin oto koltuğu aksesuarları bölümüde var bebek mağazası sitelerinin

Oto koltuğu satan her mağazadan tedarik edebilirsin ama bu yazlık havlu kılıflar acayip beyaz beyaz havlunun şeyleri dökülüyor nasıl birşeydir anlamadım ben yıkamış olmama rağmen

ya bütün mağazalara baktım valla.chicco,kraft,mothercare,kanz hiçbirinde yok yok yok.tam mağaza adı verebilirseniz sevinirim.bu arada istanbul anadolu yakasındayım...

Merhaba ben de bu konuya çözüm arıyorum.Biz HEYNER marka çocuk koltuğu aldık 9-36 kg.Koltuk ıyı guzel fakat çook terletiyo hele sıcakta klima falan hak getire her zamanda arabada klima açamıyosun.Ben internet sitesinden baktım pamuklu hafif havlumsu kumaşa yapmışlar fiyatı 50 tl civarında.aslına bakarsan pahalı.www.hızlıal.com da benim baktığım internet sitesi fakat ben tanıdık bir terziye kumaş alıp diktircem kalıp çıkartması çok zor iş aslında bakalım.Nasıl bi kumaş oda önemli aslında her kumaş çocukları çok terletir onemli olan emici ve birazda kaliteli olması.Çünkü çocuklar en kalıtelı kumaşlardan pamuklu kumaştan alıyorum kıyafetını on da bıle sürekli yaslandıkları ıcın terliyo fakat pamuklu daha az terletir.
Sen aldınmı kılıf?? nasıl bir kumaş yorumlarını ban ayazarsan çok sevinrim.

Merhaba ben de bu konuya çözüm arıyorum.Biz HEYNER marka çocuk koltuğu aldık 9-36 kg.Koltuk ıyı guzel fakat çook terletiyo hele sıcakta klima falan hak getire her zamanda arabada klima açamıyosun.Ben internet sitesinden baktım pamuklu hafif havlumsu kumaşa yapmışlar fiyatı 50 tl civarında.aslına bakarsan pahalı.www.hızlıal.com da benim baktığım internet sitesi fakat ben tanıdık bir terziye kumaş alıp diktircem kalıp çıkartması çok zor iş aslında bakalım.Nasıl bi kumaş oda önemli aslında her kumaş çocukları çok terletir onemli olan emici ve birazda kaliteli olması.Çünkü çocuklar en kalıtelı kumaşlardan pamuklu kumaştan alıyorum kıyafetını on da bıle sürekli yaslandıkları ıcın terliyo fakat pamuklu daha az terletir.
Sen aldınmı kılıf?? nasıl bir kumaş yorumlarını ban ayazarsan çok sevinrim.
Bizim oto koltuğumuzda maxi cosi zaten oto koltukları çok yüksek fiyatlı birde terlemesine çözüm için havlu kılıf aldık onada mecburen 80 tl vrdik yazık günah havlu parçası ama yapacak birşey yokki dikiş nakış bilmeyinde mecbur veriyoruz parayı:)

Back