• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları oto koltuğu için yardım.

shrylz

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2008
810
628
648
45
KRAFT OMEGA veya BABY MAX arkadaşlar bunlardan birini almayı düşünüyorum. erzincanda yaşıyorum. modelleri görerek alma şansım yok. netten araştırıyorum. kuzum henüz 14 aylık ancak biraz kilolu 15 kiloya yakın. bu yüzden ebatları nasıl acaba? içine sığma problemi yaşar mıyız? 15-36 kg için olan oto koltuklarına bakmadım. onların hem sırtları yatmıyormuş hem de çok alçaklar bebişler dışarıyı göremiyor yolculuk sırasında. bu ikisi arasında kaldım. kraft omega şık kullanışlı görünüyor ancak kumaşı çok sentetik terleten yağmurluk kumaşları gibi görünüyor fotolarda. diyerinin baş kısmı daha yüksek gibi 25 kilo oluncaya kadar kullanacaksa boyu epey uzar baş kısmının yüksek olması avantajlı olabilir. bu koltukları kullanan var mı? ya da mağzalarda bu ürünleri görenler varsa bana yardımcı olabilir mi acaba? şimdiden teşekkürler herkezeopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Ben baby2 go nun oto koltuğunu kullanıyorum ve oldukça memnunum , ama oto koltuğu alırken dikkat etmemiz gereken 9-36 kilo arası kraft omega bence 15 kilo dediğin için kuzuya bence baby max daha iyi

canım bende kraft omega alcam mağazada gördüm çok güzel hem çok renk seçeneği var fiyatıda uygun 9-25kg omegalar diğeri için bişi söleyemicem

Back