Oto koltuğu hakkında özellikle britax romer

Coksukurbugunume

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
2.761
1.439
63
Kızlar selam,

Bebeğim 8 aylık britax romer oto koltuğu aldık. 2 defadır biniyor ama kafası hep yanlara düşüyor. Mesela fren yapınca öne doğru düşüyor kafası. Kullanım kılavuzunda yeni doğadan itibaren yazıyor en yatay pozisyonuna aldım yine aynı.
Firmasına baktık ek bir aparatı falan da yok kullanan var mı ne öneriyorsunuz?

selam o marka kullanmadım ama araştırırken görmüştüm. iyi bir marka
öyle olmaması lazım
youtube videolarına filan baktınız mı ? belki ayar yapılması gerekiyordur

selam o marka kullanmadım ama araştırırken görmüştüm. iyi bir marka
öyle olmaması lazım
youtube videolarına filan baktınız mı ? belki ayar yapılması gerekiyordur
Evet baktım maalesef böyle bir şey yaşıyoruz. Sonrasında özellikle mağazalardan başka markalardan baktım içlerinde farklı aparatta var bunda yok nedense ama yenidoğan itibari ile kullanın diyor

Evet baktım maalesef böyle bir şey yaşıyoruz. Sonrasında özellikle mağazalardan başka markalardan baktım içlerinde farklı aparatta var bunda yok nedense ama yenidoğan itibari ile kullanın diyor
Yenidoğan ise aparatı olmalı yada yata pozisyona gelmedi.
bizde başka vardı. 0-36 ydı. sorun yaşamamıştık. aldığınız yere gösterin isterseniz belki değişim yaparlar. bilemedim

Yenidoğan ise aparatı olmalı yada yata pozisyona gelmedi.
bizde başka vardı. 0-36 ydı. sorun yaşamamıştık. aldığınız yere gösterin isterseniz belki değişim yaparlar. bilemedim
Çok saçma oldu bu inşallah kullananlar bu sorumu görür bayağı pahalı bir ürün inşallah ben yanlış kullanıyorumdur tüm kullanım kılavuzunu yedim yuttum

Merhaba, biz kullanıyoruz yenidoğandan itibaren (şu an 11 aylık) içinde yenidoğan ve büyüdükçe çıkarabileceğiniz minderler var. Bebek büyüdükçe o minderleri çıkarmanız gerek. Bir de kafa kısmındaki alanı ayarlayabilir olmanız lazım. Askıları doğru ayarlıyor musunuz?

Merhaba aynı ürünü mu kullanıyoruz ? çok sevindim
Size ürünün görselini ekledim başka bir parçası yok maalesef yanlış mı gönderdiler acaba?

Kafa kısmını çekilen bir labaratuvar orada aşağı yukarı kaldırıyoruz askıları da ilk önce bulaştırıyor çocuğu yerleştiriyorum sonra en sıkıya alıyorum siz kafa kısmınızı ayarladınız var mı benim yaptığım yanlış bir şeye acaba onu öğrenmek için soruyorum

Eklentiler

• IMG_6700.webp
    29 KB · Görüntüleme: 8
Bendeki bu model değil, smile 5z kullanıyorum ancak küçük geldiği için artık bunu almayı planlıyoruz. Birçok yorum izledik ve dediğiniz problem başkalarında da var anladığım kadarıyla.
Youtubeda bulabilirsiniz videoları. Anladığım kadarıyla kafa koruması yeterli değil.
Aldığınız yeri arayıp sormak en kolay çözüm olacak gibi duruyor.

Merhabalar. Biz Besafe kullanmıştık. 6 aylıkken kullanmaya başlamıştık, şuan 5.5 yaşında besafe in büyük modeline geçtik.
Ancak konuyu görünce şunu yazmak istedim; fren durumunda veya uyuduğunda kafa düşme sorunu herkesin oluyor. Biz düzeltiyorduk, frene dikkat ediyorduk uyurken.
Satılan kafa kemerleri var online sitelerde. Ancak onu da işlevsel bulmadığımdan almamıştık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…