- 10 Aralık 2022
- 2.761
- 1.439
- 63
- Konu Sahibi Coksukurbugunume
-
Evet baktım maalesef böyle bir şey yaşıyoruz. Sonrasında özellikle mağazalardan başka markalardan baktım içlerinde farklı aparatta var bunda yok nedense ama yenidoğan itibari ile kullanın diyorselam o marka kullanmadım ama araştırırken görmüştüm. iyi bir marka
öyle olmaması lazım
youtube videolarına filan baktınız mı ? belki ayar yapılması gerekiyordur
Yenidoğan ise aparatı olmalı yada yata pozisyona gelmedi.Evet baktım maalesef böyle bir şey yaşıyoruz. Sonrasında özellikle mağazalardan başka markalardan baktım içlerinde farklı aparatta var bunda yok nedense ama yenidoğan itibari ile kullanın diyor
Çok saçma oldu bu inşallah kullananlar bu sorumu görür bayağı pahalı bir ürün inşallah ben yanlış kullanıyorumdur tüm kullanım kılavuzunu yedim yuttumYenidoğan ise aparatı olmalı yada yata pozisyona gelmedi.
bizde başka vardı. 0-36 ydı. sorun yaşamamıştık. aldığınız yere gösterin isterseniz belki değişim yaparlar. bilemedim
Merhaba aynı ürünü mu kullanıyoruz ? çok sevindimMerhaba, biz kullanıyoruz yenidoğandan itibaren (şu an 11 aylık) içinde yenidoğan ve büyüdükçe çıkarabileceğiniz minderler var. Bebek büyüdükçe o minderleri çıkarmanız gerek. Bir de kafa kısmındaki alanı ayarlayabilir olmanız lazım. Askıları doğru ayarlıyor musunuz?
Bendeki bu model değil, smile 5z kullanıyorum ancak küçük geldiği için artık bunu almayı planlıyoruz. Birçok yorum izledik ve dediğiniz problem başkalarında da var anladığım kadarıyla.Merhaba aynı ürünü mu kullanıyoruz ? çok sevindim
Size ürünün görselini ekledim başka bir parçası yok maalesef yanlış mı gönderdiler acaba?
Kafa kısmını çekilen bir labaratuvar orada aşağı yukarı kaldırıyoruz askıları da ilk önce bulaştırıyor çocuğu yerleştiriyorum sonra en sıkıya alıyorum siz kafa kısmınızı ayarladınız var mı benim yaptığım yanlış bir şeye acaba onu öğrenmek için soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?