Bebek İkinci El oto koltuğu,bebek halısı, perde, cibinlik/yardım konusu açmak yasak

levooo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2015
13
0
49
ücretsiz bebeğime oto koltuğu,bebek halısı, perde, cibinlik, dolap vermek isteyen varmı

Yazmamak icin direndim ama dayanamadım. Burada ucretsiz bebek giyim, besik gibi ihtiyaclarini arayanlari anliyorum ama ucretsiz isteyecek kadar durumunuz kotu ise nasil arabaniz oluyor da oto koltuk soruyorsunuz? Ya da cibinlik, perde istege bagli hatta biraz da lukse girmiyor mu? Buraya insanlar biraz tasarruf etmeye, yardimlasmaya giriyorken bu tur konular bana tuhaf geliyor. Bolumun guvenirligini dusuruyor.

Arabam yok bu ürünle ihtiyacım var alamadım çobanlık neden lükse girsin veya perde neden lüks olsun belki vermek isteyen olur

Ben de size katılıyorum. Ablamın durumu çok kötüydü doğum yapacağı zamanlar. Hiç bu tarz eyler aramadı. Cininlik perde vs ona o zamanlar lüks gelmişti. O durumda birileri için gerek yok bence. Zaten almak isteyip de ekonomik olsun diye ya da ucuza gelsin diye burda zaten 2. el ürünler alıyoruz. Burda herkez bedavadan ürün ister.Kim istemezki, ama bunun da bi adabı olur.

araba olmayıp bu ürüne ihtiyaç nasıl olur ki anlayamadım ana kucağı istiyorsan sahibindende de çok çok uyguna bulunuyor. perde desen pazardan parça perde bile alınabilir çokta uyguna gelir cibinlik desen zaten tamamen süs için istenen birşey ve benim kızım onuda parçaladı diş çıkarırken. ikinciye düşünmüyorum bile. insanları bilmeden yargılamak istemem ama bu şekilde bir giriş yapılınca istekler bunlar olunca tuhaf karşılanır kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…