Fiyatı ne canım bununBende britax Römer marka 9-18 var oğlum 4 -5 yaşına kadar rahat kullandıEki Görüntüle 1569315
Cok saol canım bunun fiyatı nedir
Chiico Key 2-3 15-36 kg oto koltugu
Yükseltici olarakta kullanılabilme özelliği var.
250 tlFiyatı ne canım bunun
Peki özellikler ne tam adını veriesen netten baksam bi gerci bana 2 adet lazım ikisini aynı kisiden almak istiyorum ama genede esimle konusur size dönüs yaparım250 tl
Cok saol canım bunun fiyatı nedir
Boyun kısmı ayarlanabiliyor 3 kademe yatabiliyorCanım bendede bunlar var gri kırmızı Joie marka 9-36 kilo içinde ki kırmızı yenidoğan pedi Sıfır ayarında 300 tl
mrb eğer sayfa sahibi ilgilenmez ise bende koltuklarla ilgilenebilirim , sonuca gore dönerseniz sevinirimBuda römer duo plus sıfırdan farksız yukardaki römerden farkı izofiksli olması Buda 500 tl çokçok temizler
Britax Römer king modeli 3 kademeli yatış pozisyonu kılıfı yıkanabilir 5 nokta emniyet kemerli geniş çok rahatPeki özellikler ne tam adını veriesen netten baksam bi gerci bana 2 adet lazım ikisini aynı kisiden almak istiyorum ama genede esimle konusur size dönüs yaparım
Canım cok güzeller ikiside tertemizler belli ama bana göre bayagı pahalı ikisi 800 150 tl de kargo tutar 950 tlye gelir burdan sıfırını alsam daha karlı ama gercekten cok güzelmis cok begendimCanım bendede bunlar var gri kırmızı Joie marka 9-36 kilo içinde ki kırmızı yenidoğan pedi Sıfır ayarında 300 tl