• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Oto Koltuğu Arıyorum Arkadaşlar

ayse87

Guru
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
122
24
298
17 aylık kızıma oto koltuğu arıyorum arkadaşlar....Kızım 12 kilo, araştırmam sonucu 9-18 kg almanın mantıklı olduğu kanısına vardım..

2.el bir ürün alcaksam bilindik bir marka olması gerekir diye düşünüyorum...İsofixli olması, yırtık/Leke/mekanik arızasının olmaması, yatar pozisyon gibi farklı pozisyonlarının olması, kumaşının yıkanabilmesi,kalite/çarpışma belgesinin olması, tercihimdir... Not: isofix olmayan modelleride değerlendirebilirim aynı şartlarda...teşk...

Canım römer trifix bulursan öneririmm bende çok güvenli en güzelide oğlum içinde çok mutlu oturuyor

$DSC08373 (480x640).jpg düşünürsen satıyoruz izmit oturuyoruz ama istanbula çok sık geliyoruz fiyatı 350 ye almıştık çok az kulanabildik 180 vermeyi düşünüyoruz

merhaba arkadaşım kızının 12 kilo olduğunu söylemişsin 18 kiloya kadar bir oto koltuğu aldığında tekrardan bir para harcamak zorunda kalacağın için 9-36 almanı öneriyorum. Ben bir önceki çocuğumda kraft encore kullanmıştım ve şuan 2. çocuğumda bile kullanıyorum üstelik istediğim zaman sadece kılıfınıda alabileceğim söylendi benim tavsiyem özellikle 9-36 lar arasından fiyat ve kalite orantısı olarak kraft'ı seçmen olacaktır umarım memnun kalırsın. Örnek olarak ;

http://www.cicibebedisney.com/magaza/kategori/ana-kucagi-oto-koltugu/oto-koltugu-9-36-kg/

arkadaşlar hala bulamadım bir oto koltuğu limitim, max 200 civarı.... satmak isteyen varsa acele dönerse sevinirim, tatile çıkacağız almam lazım hemen...

merhaba fiyatı sizin için en son 275 yaparım bunun dışında bir şey maalesef yapamam koltuk sıfır nerdeyse ve ısofixli .bu fiyata ısofıxsız alabilirsiniz ancak diye düşünüyorum.çok kullanışlı ve rahat bir koltuk .yine de siz bilirsiniz tabii.sevgiler

merhaba fiyatı sizin için en son 275 yaparım bunun dışında bir şey maalesef yapamam koltuk sıfır nerdeyse ve ısofixli .bu fiyata ısofıxsız alabilirsiniz ancak diye düşünüyorum.çok kullanışlı ve rahat bir koltuk .yine de siz bilirsiniz tabii.sevgiler

eşim bugün 2.el satan bir siteden kraft concon isofixli bir koltuk almış canım...teşk...

Back