Oto kiralama

Sepesel

Küsmek istiyorum
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mart 2018
1.645
3.217
53
36
merhaba arkadaslar
Abim yurt dısında.bir aylıgına türkiyeye gelecek.şimdiden arabamı kiralayayım daha ucuza mal olur düşüncesiyle erkenden kiraladı
Fakat şuan siteye bakıyoruz adamlar siteyi kaldırmış,tlfnla ulasılamıyo,şikayetvara şikayette bulunanlarda olmuş
Sizlere sorum ne yapmamız lazım
Mahkemeye basvursak ortada şirket falan yok hayali şirketmiş

1DEB6896-76D7-42CD-A6E3-251C06BEE98F.webp

Bilinen yerlerden şaşmamak lazım. Avis vb firmalar güvenilir oluyor. 1 kez başka bir şehire gidince kiralamıştım avisten,biz uçakla istanbula inmeden aldıkları teminat bedelini iade etmişlerdi.
Bilemedim ne yapılabilir bu durumda.

Bilinen yerlerden şaşmamak lazım. Avis vb firmalar güvenilir oluyor. 1 kez başka bir şehire gidince kiralamıştım avisten,biz uçakla istanbula inmeden aldıkları teminat bedelini iade etmişlerdi.
Bilemedim ne yapılabilir bu durumda.
Tesekkürler cewabınız için
Cok kez uyardık abimi hemen para gönderme diye ama malesef işte

Gecmiş olsun
Bizde bavul.com dan italyaya bilet almıstık turkcell vaktiyle sponsor gibi bişeydi sonra anlasmaları iptal olmus firmada kapanmıs bizimde bileti iptal etmemiz lazımdı aylarca ugrastık heryere yazdık ama bişey yapamadık

Ortada şirket olmadığını nereden öğrendiniz? Polise gittiniz mi?

Geçmiş olsun .
Polise gidin bence şikayetçi olun hiçbirşey olmazsa bile en azından başka kişileri de dolandırmazlar.

anlamadigim internette aratinca kurumsal siteleri mevcut.. gsm ve sabit hat numaralari da var.

aradiniz acilmiyor mu? daha hizmet almamissiniz ki dolandirildiginizi nerden cikardiniz hemen?

olabilir.
ancak bir ödeme yapılmış tee almanyadan muhtemelen şirketin banka hesabınadır.
ft kaşe sicil no falan gördüm. ticaret sicilden gidip sorgulatsınlar böyle bir şirket var mı yok mu.
Ben baktım internetten biraz bence şirket var ama sanki biraz görünürde kurulmuş gibi . Şikayet edenlerde hep yurtdışından araba kiralamak isteyen kişiler .

Arkadaslar kusura bakmayın küçük bebegim oldugu için giremedim kk ya
Şirket hayali bir şirketmiş
Üzerindeki numaraları arıyoruz ulasılamıyor
Şikayetvar.coma benzer şikayetler edilmiş
Herhangi bir karakola gitse olmuyo sanırım,ankaradaki bir karakola gitmesi gerekiyo dediler cewremdekiler
Mahkemeye verilse bile bulunması cok zormuş sanırım

94EE2591-77B0-48DB-8142-219826D8F506.webp
olabilir.
ancak bir ödeme yapılmış tee almanyadan muhtemelen şirketin banka hesabınadır.
ft kaşe sicil no falan gördüm. ticaret sicilden gidip sorgulatsınlar böyle bir şirket var mı yok mu.
Canım o dedigin şeyi netten yaptım şirket görünüyo,üff hüçbişey anlamadım

Back
X