Davranış Bozuklukları Otizm suphesi var tecrubelerinize ihtiyacım var

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.
Çok teşekkür ederim içime su serptiniz doğrusu. Oyun hamuru bu aralar sık oynatıyorum ama daha fazla kasları için oyunlar kuracağım. Birde bişey daha sormak istiyorum. Oğlum akran zorbalığına maruz kaldı maalesef ki ara ara kalmaya devam ediyor çünkü çok yakınımız diğer çocuk. Bu yüzden de en ufak el hareketlerinden korkmaya başlıyor. Kendini asla savunmuyor o çocuğa karşı. Daha doğrusu çocuğum birine şiddet uygulamak istemiyor kıyamıyor. Bu konuda ne yapabilirim ?

Kendini koruması konusunda siz yanındayken gidip o çocukla konuşarak kendini iyi hissetmesine yardımcı olabilirsiniz ama bu durumuda doğal sürecine bırakın zamanla savunmayı öğrenecektir bu süreçte örnek olursanız sizi taklit ederek savunmayı kendini ifade etmeyi özür dilemeyi bu gibi davranışları gözlemlesin zamanla uygulamayada başalar iyi günler dilerim bir nebze rahatlattıysam bana ne mutlu

Çocuğumu 73748 tane doktora, gelişimsel pediatriye vs. götürdüm hepsi otizm yok dedi, benimki de ters bye bye yapıyor. Sırf bundan endişelenmeyin derim

Çocuğumu 73748 tane doktora, gelişimsel pediatriye vs. götürdüm hepsi otizm yok dedi, benimki de ters bye bye yapıyor. Sırf bundan endişelenmeyin derim
Ya varya Allah sizden razı olsun. Aklımı o kadar kurcalıyordu ki bu konu hatta şuan gece gece bile kalbime bi sızı geldi ama diğer yorumcu hanımefendi ve siz gerçekten içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…