Otizm lütfen bakar mısınız?

cocomondo

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2021
36
27
18
40
Merhaba arkadaşlar

Daha önce bir başlık açmıştım sagolsunlar bazı anneler beni rahatlamıştı , şimdi de benzer bir durumu kafama taktigimdan sizlerle dertleşmek istedim
Baslamadan belirteyim hem çocuk ergen psikiyatr hem de kendi çocuk doktoru bir sorun olmadığını söyledi ...

Oğlum 22 aylık, baba dede mama haricinde kelimesi yok, ama alıcı dil inanılmaz, komut almada ve söylediğimizi yapmada bir sorun yok, tv izletmiyorum ama günde toplamda 5 dk da olsa o da bazen hiç olmaz, çocuk şarkıları izletiyorum. Arada çok nadir parmak ucunda yürüyor üç beş adım, dönmesi yok , el çırpma kanat çırpma yok, ne bilim. Oyle işte, Göz teması var, adına da bakıyor ama ben huylu huylu çocuğu test etmekten yoruldum

Şimdi ben ne yapayım , nasıl davranayim , benim gibi olup da konuşan evladı olan örnek anneler var mıdır?

Simdiden teşekkür ederim

Merhaba özel eğitim öğretmeniyim. Önceki konunuzu hiç okumadım ama içinizde en ufak bir şüphe varsa lütfen çocuk psikiyatristiyle görüşün. Umarım hiçbir şey yoktur ancak erken müdahaleyle emin olun daha kolay ilerlersiniz. Sevgiler.

Teşekkür ederim, 18. Ayda göster mistim bir bulgu göremiyorum demişti. Yine de tekrar goturmem gerekiyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…