Otizim

Eslem_hasrett3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2019
59
6
36
28
Arkadaşlar merhaba oğlum 2.5 yaşına geliyor artık daha anlamlı bakışlar , oyunlar taklitler başladı . Ben hep otizim korkusuyla ilerledim araba takıntısı var diye . Gitmediğim doktor özel eğitim kurumu kalmadı aile hekimi de dahil çocuk normal dediler … ama anneler garip bir şey olunca hisseder . Oğlumun dönen nesnelere ilgisi olmadı ama araba sürerken eğilip izlerdi , şimdi 2 hafta olacak inceliyor çevirip altına üstüne bakıyor . Aynı durumu yaşayan var mı ? Mekanik araçları kaldırdım . Korkuyorum da .

- - oğlum aile bireylerine isimleriyle hitap eder , isimine bakar göz teması kurar eşyalarımızın kime ait olduğunu , bir yere gidince yerin ismini oyun kurunca veya görev verince her komutu alır . Yapar . Dışarıda sakin elimi bırakmaz . Akıllı usludur kriz yok sinirlenince ağlar küser saklar kafayı bağırmaz kriz geçirmez asla , yok uyku düzeni çok iyidir .

Ee tam olarak ne cevap bekliyorsunuz? Her seyin normal oldugunu kendi agzınızla yazmışsınız ki doktorlarda sorun yok demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…