• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Otizim

Eslem_hasrett3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2019
59
6
36
28
Arkadaşlar merhaba oğlum 2.5 yaşına geliyor artık daha anlamlı bakışlar , oyunlar taklitler başladı . Ben hep otizim korkusuyla ilerledim araba takıntısı var diye . Gitmediğim doktor özel eğitim kurumu kalmadı aile hekimi de dahil çocuk normal dediler … ama anneler garip bir şey olunca hisseder . Oğlumun dönen nesnelere ilgisi olmadı ama araba sürerken eğilip izlerdi , şimdi 2 hafta olacak inceliyor çevirip altına üstüne bakıyor . Aynı durumu yaşayan var mı ? Mekanik araçları kaldırdım . Korkuyorum da .

- - oğlum aile bireylerine isimleriyle hitap eder , isimine bakar göz teması kurar eşyalarımızın kime ait olduğunu , bir yere gidince yerin ismini oyun kurunca veya görev verince her komutu alır . Yapar . Dışarıda sakin elimi bırakmaz . Akıllı usludur kriz yok sinirlenince ağlar küser saklar kafayı bağırmaz kriz geçirmez asla , yok uyku düzeni çok iyidir .

Ee tam olarak ne cevap bekliyorsunuz? Her seyin normal oldugunu kendi agzınızla yazmışsınız ki doktorlarda sorun yok demiş.

Back