- 8 Şubat 2021
- 87
- 109
- 8
- 41
- Konu Sahibi Yaprak3434
Herkese merhaba ..Moralim çok bozuk günlerdir uyuyamıyorum..kimseyle kaygimi paylaşamıyorum..Paylasasamda kimse ciddiye almıyor beni zaten lütfen yardım edin bana..Oglum 22 aylık doğduğundan itibaren hep sorunlar vardı hayatımda..Kızım okula yeni başlamıştı o andan itibaren iki çocuklu bir anne olup dengeyi sağlayamadım.Okula başlayan çocuğuma ağırlığı verip bebegimi sadace yedirdim icirdim sevdim yatırdım ..Günler böylece geçti ..Yalnızız esim zaten hiç bir konuda yardımcı olmadi ..Bir 2 defa disinda odev bile yaptırmadı çalışmadığı halde bütün yük üstümde..Zaman geçince biraz rahatlayinca bebegime yoğunlaştım o an farkettim ki geriden geliyor konusmuyor ...Tablet telefonu kestim bütün gün onunla konusmaya basladim..Bunlari yazıyorum yazarken de utanıyorum ama bilin benim yaptığım hataları yapmayın..Bebegimjndeki gördüğüm eksiklikler yazıyorum lütfen yardımcı olun..1.ismini 20defa söylesem 1 defa bakiyor ..Gel elma top meme mama düdük miyav ,horoz inek kuş taklidi yapıyor..topa ayağıyla vuruyor ,al ver komutlarını yapmıyor (dün cok israr edince 2 defa topu verdi)merdivenleri elinden tutunce cikiyor, catal kullaniyor, arabasini ittiriyor cok nadir tekerlegiyle oynuyor..aktivite masasindaki oyuncagiyla amacina yönelik oynuyor (isaret parmağıyla düğmelerine basabiliyor)ama istediği birsey olunca beni tutup göturuyor ve parmağıyla göstermeden istiyor gibi..Dışarı cikma saatinde montunu ve şapkasını alip yanima geliyor..şapkasını takıyor cogu zaman..sevdigi bir yiyecek görünce mama diye bağırıyorlar ve yemeden vazgeçmiyor..Farklı bir ev ortamına soktuğumda bana sarılıp kucagimdan inmiyor alışınca tepkisi geçiyor..Got kontagimiz emerken ozellike cok iyi..Emerken ayağını burnuma götürüyorum ay pis diyorum mimiklerime gülüyor..Cee oyununu saklambaç oyununu cok seviyor ..Isiklari acip kapatiyor..Kapilarida acip kapatabiliyor..Ama ismine bakmıyor..Sizce otizimmi ya da benim ilgisizligimdem kaynaklimi oldu..Birde en buyuk hatam hep severken oglum canim vs diye hitap ettim ismini cok az kullandim ondan olmuş olabilirmi fikirlerinizi bekliyorum cok uzun ve karmaşık oldu karışık ruh halime verin lutfen