Merhabalar ben bebeğim 20 aylıkken yemek yememe problemiyle piskolaga götürmüştüm ve oda ergoterapiye yönlendirmisti beni ve yönlendirirken bana kağıt vermişti meğer kağıtta da devlet yarı parasını karsilasin diye otizim raporu vermiş ve ben bunu bugün e nabizda farkettim ergoterapiye de goturmedigim icin anlamadim doktor da çocukla hiç konuşmadan sadece benim yemek yemiyor dememle o kagidi verdi gönderdi beni smdi sorum şu böyle bir şey başına gelen varmı ve ben bunu nasıl kaldirtabilirim cunki cocugumun gelişiminde bir sıkıntı farketmedim ve zaten çocuğumun yüzüne bile bakmadı doktor telefnla konusarak kağıt çıkarttı bilgisardan ve verdi git bu yazdığım yere dedi gönderdi beni ne yapmalıyım ilerde sorun cikarmi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Otizim raporu sorunu
- Konu Sahibi ku667
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Ocak 2024
- 518
- 128
- 18
otizm tanımlanmış mı yazıyo tanımlanmamış mı bi ss atar mısınızMerhabalar ben bebeğim 20 aylıkken yemek yememe problemiyle piskolaga götürmüştüm ve oda ergoterapiye yönlendirmisti beni ve yönlendirirken bana kağıt vermişti meğer kağıtta da devlet yarı parasını karsilasin diye otizim raporu vermiş ve ben bunu bugün e nabizda farkettim ergoterapiye de goturmedigim icin anlamadim doktor da çocukla hiç konuşmadan sadece benim yemek yemiyor dememle o kagidi verdi gönderdi beni smdi sorum şu böyle bir şey başına gelen varmı ve ben bunu nasıl kaldirtabilirim cunki cocugumun gelişiminde bir sıkıntı farketmedim ve zaten çocuğumun yüzüne bile bakmadı doktor telefnla konusarak kağıt çıkarttı bilgisardan ve verdi git bu yazdığım yere dedi gönderdi beni ne yapmalıyım ilerde sorun cikarmi
Ben bugün bashekimden raporu istedim ve şöyle yazıyor yaygın gelişimsel bozukluk tanimlanmamış yazıyor bu nedemek bilginiz varmıotizm tanımlanmış mı yazıyo tanımlanmamış mı bi ss atar mısınız
- 4 Ocak 2024
- 518
- 128
- 18
mesela kasığım ağrıdığı için gittiğimde karın ağrısı tanımlanmamış yazmışlardı ama hipotiroidi olduğum kesinleşince hipotiroidizm tanımlanmış yazdı. yani tanımlanmışsa/kesinleşmişse sistemde görünür ama tanımlanmamışsa sizin şikayetinizi veya şikayetinize en yakın şeyi oraya yazmışlar demek oluyor diye biliyorum. bu sadece benim gözlemlediğim bir şey çünkü benim de dikkatimi çekmişti ama doğruluğundan %100 emin değilim tabii kiBen bugün bashekimden raporu istedim ve şöyle yazıyor yaygın gelişimsel bozukluk tanimlanmamış yazıyor bu nedemek bilginiz varmı
- 10 Aralık 2020
- 253
- 288
- 53
Raporu psikolog değil psikiyatri doktoru yazabiliyor. Sildirmek için tekrar çocuk psikiyatrisine randevu alıp gitmeniz gerekiyor. Sildirme süreci de rapor alma süreci gibi biraz uğraştırıcı.Merhabalar ben bebeğim 20 aylıkken yemek yememe problemiyle piskolaga götürmüştüm ve oda ergoterapiye yönlendirmisti beni ve yönlendirirken bana kağıt vermişti meğer kağıtta da devlet yarı parasını karsilasin diye otizim raporu vermiş ve ben bunu bugün e nabizda farkettim ergoterapiye de goturmedigim icin anlamadim doktor da çocukla hiç konuşmadan sadece benim yemek yemiyor dememle o kagidi verdi gönderdi beni smdi sorum şu böyle bir şey başına gelen varmı ve ben bunu nasıl kaldirtabilirim cunki cocugumun gelişiminde bir sıkıntı farketmedim ve zaten çocuğumun yüzüne bile bakmadı doktor telefnla konusarak kağıt çıkarttı bilgisardan ve verdi git bu yazdığım yere dedi gönderdi beni ne yapmalıyım ilerde sorun cikarmi