Çok ilginç değil mi? Neden acaba böyle oldularAynı benim çocuk,yorumları takip edeyim.Benimki de 2 ay önce falan baba,dede,nene,mama gibi kelimeler söylüyordu.Artık çok çok nadir.Bazen hiç Hatta.Ama işaret etme,gülme,göz teması her şey var.ama niye kesildi bi anda ben de anlamadım.Ekran falan da asla yok.
Canım anne, çok teşekkür ederim2 yasinda oglum ve arkadaslarin cocuklarinda da benzer durum oldu. Simdi konusuyor hepsi. Gayet normal.
Ekran gostermiyoruz. Evimizde TV de yok. Etkinlik yapmaya devam ediyoruz.Canım anne, çok teşekkür ederim
Allah razı olsun, yorumunuz için teşekkür ederimBebekler gelisiminin cok hizli oldugu bir alanda yeni beceriler ediniyorken diger becerilerde sonme gozlenir. Mesela yurumeyi yeni ogrenen bebegin odagi yurumektir, yurume konusuna o kadar kafa yorar ki diger butun gelisim alanlarindaki becerilerini bir kenara birakir. Su an sizin bebeginiz onun için konusmaktan daha onemli seyler pesinde, konusmakla harcayacak vakti yok anlayacaginizKitaplara ilgisinin azalmasi da bu yuzden. Biraz yurusun hevesini alsin asiri hareketli bir bebek olmazsa konusmasi da kaldigi yerden devam eder, eski ilgileri de. Cok hareketli olan bebekler biraz daha farkli ama. Onlarin arastirayim, karistirayim meraki hic dinmedigi icin baska seylere pek ilgi gosteremiyorlar. Bu da asiri olmadigi surece normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?