Oteldeki baba dehşetinde korkunç detaylar...

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898

CİNSEL İLİŞKİ SIRASINDA BIÇAKLAMIŞ

Otel odasına çağırdığı eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihara kalkışan F.Y. adliyeye sevk edilirken, olaydaki sır perdesi de aralanmaya başladı. Polisteki ifadesinde eşini kendisini başkalarıyla aldattığı için öldürdüğünü ileri süren F.Y.’nin, çocukları uyuttuktan sonra eşiyle cinsel ilişkiye girdiklerini, bu sırada yanındaki bıçağı göğsü ve boynuna defalarca kez saplayarak, öldürdüğünü, cinsel organını da kestiğini söylediği öğrenildi.

F.Y., bu sırada uyanan kızı 3 yaşındaki kızı Gülfer ile 1 yaşındaki oğlu Polatcan’ı birer bıçak darbesiyle öldürdüğünü anlattı.

OTOPSİDE ÇOK SAYIDA BIÇAK DARBESİ

Eşi F.Y. tarafından öldürülen Halime Yavuz’un İzmir Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsisinde göğsünde 8, boynunda da çok sayıda bıçak yarasına rastlandığı bildirildi. Boşanmak üzere olduğu eşi tarafından öldürülen Yavuz’un evlendiklerinden bu yana iki kez çatıya çıkarak intihar girişiminde bulunduğu, ancak her defasında polisler tarafından ikna edilerek indirildiği de öğrenildi.

http://www.milliyet.com.tr/otelde-baba-dehseti--gundem-2159176/

Malzemesini kesip ağzına soksunlar kıçına da silahı sokup tetiğe bassınlar.... lütfennnn

Malzemesini kesip ağzına soksunlar kıçına da silahı sokup tetiğe bassınlar.... lütfennnn
Geçmiş hayatlarının birinde Çinlimiydin
Böyle haberlere yorum bile yazamıyorum şu erkeklerin hepsinin senede bir psikolojik testlerden geçmeli bu yasalaştırılıp mecburi olmalıdır.
Testen geçemeyenler evlenememeli evliyse çocukları ve eşinden uzuklaştırılmalı
Biliyorum ütopik ama çok isterdim

Çin iskencelerinin böyle deyyuslar yüzünden bulunduğunu düşünüyorum.... ütopik de olsa ben de çok isterdim yazmış olduklarının gerceklesmesini

Çocuk sahibi olmak isteyenler içinde benzer bi test sürecinden geçilse keske... Maddi manevi yeterliliği olan insanlara bu hak verilebilse...

Evet fazlaca ütopik.

Senin tipineee Allah belanı versin çocuklardan ne istedin bide intihar etmek istemiş miş gebersin ayı

Aldatıyormuş !!! Tabii cnm nasıl olsa yine bir vicdansız hakimin eline düşer dava ama kadın da aldatıyormuş deyip bide üstüne kravat indirimi aldımı tas catlasın 5 yıl sonra aramızda bu pislik .. Hic cinnet demesin kimse cinnet geçiren adamın karısının koynunda isi ne

Ne yazacağımı bilemedim. Geber desem yeterli olmuyor. Allah bildiği gibi yapsın.

Kızın babası asılsın hapiste beslemeyin demiş , imamda baba için söyleyecek söz bulamadım demiş kız henüz 20 yaşında bu ayı ile nasıl evlenmiş ? Ne kadarda uygunsuz çift bir bakışta belli ! Ne diye bu ayı ile evlenmiş ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…