oteldeki animasyoncu kızı tuvalette sıkıştırdım

Nexsxe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2007
62
0
38
arkadaşlar 1 ay önce antalya kemere tatile gittik bir otele.orda çocukları oynatan guli guli yapan bi kız vardı ama otele gittiğimden beri eşimle bakıştıklarına inanıyodum .işte gece animasyon gösterisini izlerken yine o kızı farketti bakarkene.eşime tuvalete gidiyorum bekle dedi. kız tuvaletin dışındaydı ama ben kolundan yakaladığım gibi tuvalete soktum.bağırdım utanmıyonmu evli adamları ayartmaya dedim oda ya ben sözlüyüm diyo elinde tenekeden bi yüzük gösteriyo.tabii kim kabul eder.sonra bayağı bağırdım çağırdım müzik sesinden kimse anlamadı ama ertesi gün bütün animasyon ekibinin tavırları 180 derece değişmişti bize karşı

eşinede kızdınmı pekiiii bütün suç kızınmı ?????

sen kızdan evvel eşini halletmeliydin oda neden bakıyor kıza yanındakini kollıcan anam o bakmasa kızda bakmaz ahh bu erkekler yokmu kız görmesinler ağzı sulana sulana bakıyolar

Eşinizde her kuyruk sallayan bakmasın. Bencede onuda sıkıştırın tenha bir yerde :80:

bence o kızlardan öğrenmemiz gereken şeyler var, o zaman bakmazlar...

Ne yani şimdi o kadın ucuz bir kadın diye Bu damı ucuz olsun ne alaka ? Bence bu düşünceniz çok yanlış. Siz eşiniz kime bakarsan azcık ondan azcık ondna ders alıp sonrada kişilik, kadınlık sahibimiyim diyeceksiniz :26:

bravo çok büyük iş başarmışsın. ama dünyada kadın çok, sen onların hepsini hizaya getiremezsin, kocana sahip çıksan daha iyi edersin
senin yanında bile bir kızla günlerce bakışan adam da saygısızın önde gidenidir zaten. tencere-kapak misali, iyi bulmuşsunuz birbirinizi.

evlensem eşim olsa hayatta kemere tatile gitmem valla yüzde 90 ı russss zaten ne ısınız var oralarda... al götür altınoluga erdege ahahahaha erkek mıllletı bakar ben bıle kız halımle oyle kadınlar oluokı bakıorm hangmz bakmıorz ?

sıkıştırdım filan diyince ben de dövdü zannettim bence ilk önce kocanı sıkıştır canım.

Bence önce o Kocanı tuvalete sıkıştırcaktın ... Kıza bu şekilde yaparak kıza bagırsandan kızın gururunu yükselttin aa bak beni ksıkanıyor kadın özgüvensiz vs vs. derler yani..

İçindeki hıncı çıkarmışın ama Kocana Ne bube Her kuyruk sallayana gitceksen Köpeklerede koş demelisin

aferin çok iyi yapmışsın !!!
ne oldu sonra kocan kendine bakan kızları sana söyledi sende tek tek sıkıştırmayamı çıktın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…