Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hocam ne bilgi sahibi olamadım o yüzden buraya yazdım.Nasıl ya? İnsanların kaldıkları yere de mi karışıyorlar? Yuh.
Yani hocam öyle bi problemimiz çok sükür yok normal şekilde kaldım .Elenme sebebimi bu?Evet bakilir ama teror baglantisi varmi diye arastirilir ve hirsizlik cinayet gibi suclar arastirilir yoksa problem olsa emin olun o otelde kalamazsiniz en onemli konu teror / feto /pkk dir.
Yani hocam öyle bi problemimiz çok sükür yok normal şekilde kaldım .Elenme sebebimi bu?
Otelde kalmışmıydı hocam Sizinle peki ?Kocam polis oldu ahlaka takılmadan.![]()
EvetOtelde kalmışmıydı hocam Sizinle peki ?
Bu güvenlik soruşturmasından önceydi dimi hocam?
Sonra olsa konunuza niye yazayım hanımefendi? Çok önceydi. Sonra polis oldu. Bu soruşturmalarda bi sorun çıkmadı.Bu güvenlik soruşturmasından önceydi dimi hocam?
Teşekkür ederim.Aklıma takıldı da benimde 3-4tane kaydım var şuan soruşturma devam ediyor .Sonra olsa konunuza niye yazayım hanımefendi? Çok önceydi. Sonra polis oldu. Bu soruşturmalarda bi sorun çıkmadı.
Neden sürekli hocam diyorsunuzOtelde kalmışmıydı hocam Sizinle peki ?
Bazi memleketin insanlari hocam diye hitap ediyor. Mesela Erzurum.Neden sürekli hocam diyorsunuz
Burada yazdığınız herkes öğretmen yada imam değil ki .
Bazi memleketin insanlari hocam diye hitap ediyor. Mesela Erzurum.![]()
Evet böyleler. Kurumsal olmayan yerel market çalışanları, kasiyerler, emlakçılar, güvenlik gorevlileri... simdiye kadar hocam diye hitap edildi bize.Ay a aaa, bilmiyordum sahi mi diyosun ?