Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar otacının saç dökülmesine karşın şampuanı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

sukut

oğlum olsun istiyorum İNŞ
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
841
33
118
İzmir
arkadaşlar bir çok öneri üzerine otacının hasas ince telli saçlar için olan saç dökülmesine karşın şampuanını aldım...gelişmelerden haberdar ederim sizleri...ama bir çok kişiden methini duydum

canım bir aydır kullanıyorum çok düzenli olmasada
kokusu iğrenç saçıda çok sert yapıyo ben şampuandan sonra saç kremi kullanıyorum bilmiyorum belki ondandır ama dökülmeyi durdurmadı yani şuan için faydasını görüdüğüm söylenemezboshayallersmile

verdiğin bilgi için teşekkür ederiz canım bende hala arastırıyorummmm

yaklaşık 5aydır bioksin kullanıyorum. çok faydasını gördüm..gerçekten işe yarıyor..

bioksin bende kullanıyorum yaklaşık bir senedir dökülmem baya azaldı birazcık sertleştiriyor ama saçı

bioksinden hiç memnun kalmadımki..saçlarımı yanmış ota çevirdi ne iş anlamadım..

arkadaşlar benim sacım 4 yıldır dökülüyordu..yoğun bir kepek ve kaşıntı cansızlık vardı.piyasada kullanmadığım ürün kalmadı hiçbir faydasını görmedim kesildi derken gene dökülüyordu. eczaneye bitkisel bir şampuan almaya gittim orda tesadüfen bir kişiyle tanıştım o da aynı sorunu yaşadığını ve bir yıldır bu sorunda kurtulduğunu söledi. bana bir sacuzmanı tavsiye etti. sachekimine maille sorunumu yazdım bana bitkisel bir karışım ve eczanelerde kolaylıkla bulabiliceğim bir ilac tavsiye etti onu yaklaşık 7 ay kullandım mükemmel bir sonuç verdi . dökülmem kesildi kaşıntı kepek tamamen durdu saclarım inanılmaz derecede hacim kazandı ve dolgunlaştı.çokkişiye ben de tavsiye ettim kullanan kim varsa yararını gördü.boşuna o kadar ürüne para vermeyin hiç bir faydası olmuyor.. sadece cebinizde çok para çıkıyor.. hekiminmaili ****************** bu adrese sacınızla ilgili sorunu a dan z ye kadar yazın size çok yardımcı olacak ve sacınız konusunda size öneride bulunacak size şiddetle tavsiye ediyorum..sonuçları gördükce inşalah sizde burda paylaşırsınız herkes faydalansın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…