Kızlar bu jöleler diğerlerine göre daha zararsız diye düşünüyorum.Ama zararsız olupta bi işe yaramayıp,saçı tutmayıp şekil vermeyen bi jöleyide almama gerek yok.
Sizlerin fikrini merak ediyorum ve kullananların yorumlarını..
İçeriğindeki Isırgan otu ve Huşağacı bitki ekstreleri ile, doğal saç yapınıza zarar vermeden,kolay şekil almasını sağlar. Saçınıza vermiş olduğunuz şekli uzun süre korur.
Saçlarınızın canlı ve parlak görünmesini sağlar.
Uygulama: Bir miktar jöleyi avucunuza alıp,kuru veya nemli saçınıza eşit miktarda dağıtarak istediğiniz şekli verin.
Öneri: Jöle uygulanırken,temiz saça uygulanması önerilir,yatarken jölenin saçlardan temizlenmesi saç sağlığı açısından uygundur.
Otaci Bitkisel Saç şekillendirici (Sert) (150Ml)
Bitkisel Saç şekillendirici-orta-sert
Bileşimi:
Deiyonize su;Polisorbat-20;Civanperçemi,Isırgan,Adaçayı,Biberiye,Papatya,Ihlamur Ekstreleri;Pantenol(Provitamin B5);Esans;Kopolimer;Karbomer;Trietanolamin;Metilkloroizotiazolinon,Metilizotiazolinon
Sunum Şekli:
150 ml şişede
Özellikleri:
-Bitki özlü içeriği ile saçlara şekil verir
-Sağlıklı ve canlı bir görünüm kazandırır
-Vitamin ve bitki özleri saçı nemlendirir ve dış etkenlere karşı korur
-Kolayca arındırılır
-Kalıntı bırakmaz, ağırlık hissi vermez
Sizlerin fikrini merak ediyorum ve kullananların yorumlarını..
İçeriğindeki Isırgan otu ve Huşağacı bitki ekstreleri ile, doğal saç yapınıza zarar vermeden,kolay şekil almasını sağlar. Saçınıza vermiş olduğunuz şekli uzun süre korur.
Saçlarınızın canlı ve parlak görünmesini sağlar.
Uygulama: Bir miktar jöleyi avucunuza alıp,kuru veya nemli saçınıza eşit miktarda dağıtarak istediğiniz şekli verin.
Öneri: Jöle uygulanırken,temiz saça uygulanması önerilir,yatarken jölenin saçlardan temizlenmesi saç sağlığı açısından uygundur.
Otaci Bitkisel Saç şekillendirici (Sert) (150Ml)
Bitkisel Saç şekillendirici-orta-sert
Bileşimi:
Deiyonize su;Polisorbat-20;Civanperçemi,Isırgan,Adaçayı,Biberiye,Papatya,Ihlamur Ekstreleri;Pantenol(Provitamin B5);Esans;Kopolimer;Karbomer;Trietanolamin;Metilkloroizotiazolinon,Metilizotiazolinon
Sunum Şekli:
150 ml şişede
Özellikleri:
-Bitki özlü içeriği ile saçlara şekil verir
-Sağlıklı ve canlı bir görünüm kazandırır
-Vitamin ve bitki özleri saçı nemlendirir ve dış etkenlere karşı korur
-Kolayca arındırılır
-Kalıntı bırakmaz, ağırlık hissi vermez