Loreal , dove kullandım ama bunlar bitkisel gibi iyi olmaz sanıyorum hele kalın telleri sık saçlarım bu haldeyken bunların içeriği dahada brbat edebilirmi diye korkuyorum orıelden resen yandı yani kalın teller inceldi saç sönük schwarzkoph alıyım dedim o da diğerlerine benzer diye
Düşüncelerinizi paylaşırmısınız eski saçlarıma bir kavuşsam
Ah canım. Aynı sorun bendede var . Gür saçlarımı öyle özledim ki.Geçen seneden beri saçlarım çok fena. Uzaması için çırpınıyorum anca öyle uzuyor , kepekli ve çabuk yağlanıyor.Sönük ayrıca. Şekil bşle almıyor. Sıkıntı falan derken geçen seneden beri çok dökülüyor. Napcam hiç bilmiyorum biara pantogar kullandım şimdi inneov hapa başladım.İçinde çinko yeşil çay falan varmış.OTACI kullanmadım ama tresan çok iyii.Yeni başladım gerçi ama eczacım DUCRAY KERYTOL S verdi şimdi onu kullanıcam. Hadi hayırlısı
canım ben Mecitedefendi ısırgan özlü şampuan kullanıyorum..benim saçlar da yanık ve mecburen erkek gibi kısa kesildi..
bu şampuandan sonra kremsiz olmayan saçlarıma krem bile sürmeme gerek kalmadı.
ben aktardan aldım,9,5 tl.
Loreal , dove kullandım ama bunlar bitkisel gibi iyi olmaz sanıyorum hele kalın telleri sık saçlarım bu haldeyken bunların içeriği dahada brbat edebilirmi diye korkuyorum orıelden resen yandı yani kalın teller inceldi saç sönük schwarzkoph alıyım dedim o da diğerlerine benzer diye
Düşüncelerinizi paylaşırmısınız eski saçlarıma bir kavuşsam
canım saçların çabuk yağlanıyorsa otacıyı önermem çunku daha fazla yağlanıyor,tresan kullanmadım bilmiyorum.ben sarımsaklı şampuan önerebilirim,mecitefendi,zigavus,garlic gibi markalar var.aktarlarda olanlar daha ekonomik oluyor.ben zigavus kullanıyorum çok memnunum.saçların yandıysa kestirmeni öneririm yavaş yavaş.böylece yanıklar gider diplerden sağlıklı saçların çıkar.canını sıkmaa inş düzelirr