• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Otacı argan el ve tırnak bakım kremi

Hxux&y@

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2007
44
0
86
İstanbul
kullanan var mı arkadaşlar kendileri çok şey vadediyo ve içerik te oldukça kuvvetli

Bileşiminde güzelliğin sırrı olarak bilinen Argan Yağı içerir. Argan Yağı Organik sertifikalıdır. Vitamin E, F,C, A, Omega 9, Esansiyel Yağ Asitleri, Naturel Organik Squalene, Steroller ve Antioksidan maddelerce zengin olan Argan cilt, tırnak ve saç bakımında yüzyıllardır kullanılmaktadır. Pantenol, Shea Yağı ve Hyaluronik Asit gibi güçlü ve etkili nemlendiriciler içerir. Uzun süre kalıcı nemlilik sağlar, cildi tazeler, besler, pürüzsüz ve sağlıklı bir görünüm kazandırır, tırnakları güçlendirir.

Hyaluronik asit kırışıklığa engel oluyomuş. bir dolu vitanmin var hem ele hem tırnağa iyi gelicektir diye düşünüyorum. internette araştırma yaptım da kullanıcıları memnun gözüküyo. sizin de fikrinizi alsam :32:

baktım cevap yok ben alıp deniyim dedim tecrübemi paylaşıyorum

1) kokusu çok kremsi değil biraz baharatlı gibi ama çok çabuk uçuyo kokusu
2) ellere sağladığı nem çabuk geçiyo neutrogena gibi! ben ellerim böyle yumuşacık olsun uzun süre dayansın istiyorum onu biraz dermokilde hissetmiştim ama aradığımı hala bulmuş değilim belki de yoktur öyle bişey :1:
3) tırnaklara olan etkisi neutrogena dan çok daha etkili çok çabuk etkisini hissettiriyo! güçlü hissettim daha bi sert

uzatıp uzatmadığını kesin fikirlerimi haftaya söylerim :34:

tırnaklarım şeffaftı şimdi beyaz ve çok hızlı uzuyo
gerçekten bu krem kadar tırnaklara iyi gelen bişey görmedim
şiddetle tavsiye ediyorum

Kokusu nasıl? Baharatlı demişsiniz ama rahatsız edici mi?

böyle krem kokusu olur ya pudra gibi vanilya gibi şeker gibi öyle bişey değil işte bu. içinde kullanılan yağlardan olsa gerek biraz ağır kokuyo ama hemen uçuyo zaten. eller için değil ama tırnaklar için şiddetle tavsiye ederim. alın 1 hafta gözünüze çarptıkça tırnaklarınıza sürün. kalyon kullanıyodum uzuyodu ama tırnak yumuşacık oluyodu. bu kremi kullandım kullanalı kalyonu sürmedim. tırnaklarım sert hızlı uzuyo ve sağlıklı...

Back