Ösym sınav iptali bize bildirilir mi?

Mematipolatalemdar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2020
85
-26
24
Arkadaşlar merhaba benim kuzenim bu yıl yks sınavına girdi fakat tyt sınavında süre ihlali tarzında bir şeyler olabileceği konusunda endişeleri var (takıntı hastası kural ihlali yapmamiş ama yaptığını düşünmelerinden korkuyor) ne desek anlatamıyoruz böyle bir durumda tutanak falan tutulsa bunun bilgisi bize sınav açıklanmadan önce mutlaka ulaşmaz mı?

Süre ihlali yaptığı düşünülseydi sınav bitiminde öğrenci ordayken mutlaka tutanak tutulması gerekirdi. Öyle bir durum yoksa korkmayın.

Hayır öyle bir durum yok zaten süre ihlali de yok ama hasta anlatamıyoruz takmış içi rahatlamıyor arastırma yapmiş tutanaktan haberi olmazmış sadece açıklanınca haberi olacağıni sanıyor

Durum bildiğiniz gibi değil ilaç falan kullanıyor söyeldik diyor ki şimdi öyle bir şey yoksa bile yaparlar aramayın falan diye kıyameti koparıyor ben de burada daha önce yaşayan varsa evlerine falan belge gelmiş mi ya da aranmış mı öğrenemk istedim

“Sınavınız bitti, kalemleri bırakın” dedikten sonra sözlü uyarı almış mı? Elinden belgeler alınmış mı? Kimse kimseye öyle kolay kolay tutanak tutmaz bu sınavlarda. Korktuğu şey onu aşırı paniğe sevk ediyor. Bir şey yaşanmadan bu kadar panik normal değil. Yardım alın

Hayır öyle bir durum yok zaten süre ihlali de yok ama hasta anlatamıyoruz takmış içi rahatlamıyor arastırma yapmiş tutanaktan haberi olmazmış sadece açıklanınca haberi olacağıni sanıyor
Herhangi bir kopya, süre ihlali durumunda öğrenci sonradan kesinlikle öğrenmez. Sınav bitimi gözetmen salon başkanını bina sorumlusunu çağırır tutanak tutarlar. Bunun için öğrencinin ve görevlinin imzası olmalı. Böyle bir durumla karşılaşmanız mümkün değil. Yani bunu nasıl anlatırsınız bilemiyorum tabii ama imkansız olduğunu söylerseniz belki

İşte bunun için arayın Ösym'yi, belge yolluyoruz ya da yollamıyoruz derler.

Yani imza atardı değil mi kuzenim

Yardım alıyor zaten ileri düzey

yapılması gereken yorumlar yapılmış ama ben başka birşey demeye geldim
ileri derecede kaygı bozukluğu var
üniversiteyi bu şekilde doğru düzgün okuyamayabilir bile
hasta olduğunun farkında mı? olmayan bir şeyi olacak gibi düşündüğü zaman "bende kaygı bozukluğu var, böyle korkmamın sebebi bu yüzden, hiç bir şey olmayacak" diye kendini rahatlatmaya çalışıyor mu?
okul hayatının çok sağlıksız olacağını düşünüyorum çok üzüldüm
sınıf arkadaşım da bu durumda, her sınavdan önce ayılıp ayılıp bayılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…