ÖSYM Sinav Gorevlisi olmak icin

ttaytt

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
720
102
Herkese merhaba. Türkçe öğretmeniyim. Ozel okullarda calistim su anda calismiyorum. OSYM sinavlarinda gorevli olmak istiyorum. Gis Osym adresinden kayit ol dedigimde Yoksis ya da Mebbis kaydiniz bulunmamaktadir diyor. Mebbis'i anladim da Yoksis kaydim da yokmus. Bilenler aydinlatabilir mi ne yapmam lazım? Universiteme gidip kayit mi yaptirmaliyim Yoksis'e?

Herkese merhaba. Türkçe öğretmeniyim. Ozel okullarda calistim su anda calismiyorum. OSYM sinavlarinda gorevli olmak istiyorum. Gis Osym adresinden kayit ol dedigimde Yoksis ya da Mebbis kaydiniz bulunmamaktadir diyor. Mebbis'i anladim da Yoksis kaydim da yokmus. Bilenler aydinlatabilir mi ne yapmam lazım? Universiteme gidip kayit mi yaptirmaliyim Yoksis'e?
e devlette sorgula bak yöksis dıye mezun oldugun unv cıkıyor aslında. Sende cıkmıyor olabılır

e devlette sorgula bak yöksis dıye mezun oldugun unv cıkıyor aslında. Sende cıkmıyor olabılır
Yo e devlette cikiyor evet. Gis.osym de cikmiyor sıkıntı orada yoksisten bilgileriniz alinamadi diyor.

Yöksis hesabınıza girip bilgilerinizi güncellemeyi deneyin isterseniz. Bir de mesela mebbise kayıtlıysan bile bizde okul idaresinin onay vermesi gerekiyordu. Bu da öyle bir şey olabilir.

Yöksis hesabınıza girip bilgilerinizi güncellemeyi deneyin isterseniz. Bir de mesela mebbise kayıtlıysan bile bizde okul idaresinin onay vermesi gerekiyordu. Bu da öyle bir şey olabilir.
👍Bilgilerimi guncelledim dun gece. Pazartesi de ÖSYM yi arayacağım insallah olur pazartesi.

Merhaba. Şuan da çalışıyor musunuz? Eğer çalışmıyorsanız o yüzden başvuramıyor olabilirsiniz.
Benim bildiğim kadarıyla daha önceden çalışmak değil de güncel olarak suan çalışıyor olmanız lazım.
Hatta ÖSYM gis sayfasında giriş ekranın da bu konu hakkında kısa bir bilgilendirme koymuşlar bir bakım derim.

Eklentiler

• 78B28B9D-F71C-4F94-BDB9-C83C741C688B.jpeg
    78B28B9D-F71C-4F94-BDB9-C83C741C688B.jpeg
    35,9 KB · Görüntüleme: 51
Çalışmadığınız için görev alamazsınız

Çalışmadığınız için görev alamazsınız
Ben de oyle biliyordum ama yan komsum kolejde anaokulu ogretmeniydi ve 5 yildir çalışmıyor. Ona ragmen gecen yildan beri gorev aliyor sinavlarda. Bense 1 yildir çalışmıyorum sadece. Anlayamadigim nokta burasi zaten.

Ben de oyle biliyordum ama yan komsum kolejde anaokulu ogretmeniydi ve 5 yildir çalışmıyor. Ona ragmen gecen yildan beri gorev aliyor sinavlarda. Bense 1 yildir çalışmıyorum sadece. Anlayamadigim nokta burasi zaten.
Aaa demek ben yanlış biliyorum. Kusura bakmayın. Büyük şehirlerde ihtiyaçtan dolayı olabilir

X