Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi haber çevren adına sevindim.Korkmayın kızlar odada tekim ve koku odadan başka alanlara yayılmıyor. Tek yayılma alanı odanın içi.
O sigara içinmiş. Benimkini zor çeker.İyi haber çevren adına sevindim.
Odada mum yak kokuyu bari o çeksin.
Hafif baş dönmesi yapar belki.O sigara içinmiş. Benimkini zor çeker.
Hani gri yol acaba bilemedim deHafif baş dönmesi yapar belki.
Bir de korkarım sana tez vakitte gri bir yol gözüküyor![]()
Kullanıcı adın griye doğru yol alıyor.Hani gri yol acaba bilemedim debence de yakın bir zamanda bana bir yol görünüyor biliyorum ama grisi neymiş acep..
Umuyorumki Kazencigim kıymaz banaKullanıcı adın griye doğru yol alıyor.
Baktım biraz da çok saglıklıymış. Teşekkürler. Probiyotik olarak bu marketten aldıgımız yogurtlar da olur mu yoksa el yapımı şart mı acaba?Probiyotik kullan
Eczanede var onu kullan, kötü koku bağırsak yararlı bakterilerin azalmış demekBaktım biraz da çok saglıklıymış. Teşekkürler. Probiyotik olarak bu marketten aldıgımız yogurtlar da olur mu yoksa el yapımı şart mı acaba?
Gerçekten çok teşekkürler. Bu konuda hiçbir bilgim yoktu ama en kısa zamanda araştırıp almam lazım demekkiEczanede var onu kullan, kötü koku bağırsak yararlı bakterilerin azalmış demek
Yutsak yine cikar nasil olsa çıkışı bulacak kaçarı yokKonuya osuruktan teyyare gözüyle bakanlar
Gazınız gelince yutuyormusunuz?
Cok merak ettim![]()