• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Osur Osur nereye kadar..

FfeRriDde

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2017
709
2.832
63
Kızlar bu da dert degil çok şükür ama iki gecedir acaip osuruyorum hatta özellikle bu gece. Hadi kokmasa neyse ama oda acaip kokuyor:ruh: kokuyu almamak mümkün degil yani hemen etrafa dagılıyor odayı havalandırayım desem dışarısı soguk iyice soguk kapıp daha fazla gaz çıkarmaya başlayacam hem havalandırmak istesem habire cam açık kalmalı malum insan habire osurunca. Arada bir kendime gülüp motive oluyorum ama ders çalışırken bütün dikkatimi dagılıyor. Aslında ayagımda kalın çorap da var panduf da. Sadece paylaşmak istedim.

Kazen Kazen çok zahmet olacak ama
Kazenle ne alaka yahu. Burası hiçbir başlıga uymayan yazılar diye paylaşmak istedim. Kime ne zararı var. Başlık rahatsız ettiyse okumazsınız olur biter. Böyle bir konu açtım diye ban yiyecek degilim herhalde degil mi?
Hem sadece paylaşmak istedigimi belirttim kimseden tavsiye ya da başka bir konuda bilgi istemedim ki..

Kazenle ne alaka yahu. Burası hiçbir başlıga uymayan yazılar diye paylaşmak istedim. Kime ne zararı var. Başlık rahatsız ettiyse okumazsınız olur biter. Böyle bir konu açtım diye ban yiyecek degilim herhalde degil mi
Sen dalga mı geçiyorsun canım 🤔🤔 kazenle ne alakası var yazmışsın hayır ne yaşıyorsunuz anlamıyorum biri 💩 pohtan konu açar diğeri osuruk der doktor muyuz biz🤣🤣🤣🤣🤣

Amaç nedir anlamadım biz sizin osurugunuza nasil bir cozum bulabilriz tipa filan mi takin diyecez anlayamadm gercekten
🤣🤣🤣 yıkılmadım sadece yatıyorum 🤣🤣🤣 pohtan osuruga döndük Allahım sen büyüksün 🤣🤣🤣🤣

Kazenle ne alaka yahu. Burası hiçbir başlıga uymayan yazılar diye paylaşmak istedim. Kime ne zararı var. Başlık rahatsız ettiyse okumazsınız olur biter. Böyle bir konu açtım diye ban yiyecek degilim herhalde degil mi?
Hem sadece paylaşmak istedigimi belirttim kimseden tavsiye ya da başka bir konuda bilgi istemedim ki..
Ama konu çok osuruktan canım biz ne yapalim yani:rolleyes:

Diğer konu aldı başını gitti. O ne kadar igrencse bu da o kadar iğrenç bir konu..
Hiç bir başlığa uymayan yazılar diye herşeyi paylasalim o zaman...

Back
X