Östrojen hormonunun düşük seviyede olması

jonquilla

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2010
143
5
118
Kızlar östrojen hormonu limitleri 27-122pg/ml imiş. Ben de adetin 3. günü tahlil yaptırdım 27 pg/ml çıktı. Alt limitte yani. Doktor şimdilik hormon takviyesi vermedi, 2 ay sonraki adet dönemine bakacak. Adet gecikmesi yaşıyorum. Ne kadar huzurlu olursan o kadar kolay adet olursun dedi. Aranızda düşük östrojen seviyesinde olan var mı? Sizin doktorunuz ne önerdi? Hormonlar neden ekilenir de seviyesi değişir?

canım benim 11 çıktı benimki çok düşük o zaman doğal östrojen diye adaçayı diyolar ben ona başladım birde şu soğan kürünü yapcam kaç olması gerekmiş ben internette buldum ama ne kadr doğru bilmiyom en az 50 yazıyodu kan miktarın az mı yoksa sadece düzensizlik mi var

düzensizlik var, kan miktarında biraz azalma oldu, ama yine de çok az değil. ama bu ay 1 ay geç adet oldum. adaçayı iyi mi geliyormuş?

canım benimde düzensizliğim vardı.dr.gittim kist olduğunu söledi.çene,karın ve göğüs üstünde kıllanmalar vardı.nbana diane35 adlı bi ilaç verdi kontrol hapıymış.kullandım bi kaç ay ko9ntrolae gittiğimde kaybolduğunu söledi.bi kaç ay iyi gitti ama şu sıralar yine düzensizliğim başladı.birz kilomda var.o da etkilermiş.eşimde bende çocuk olsun istiyoruz.adet dönemimde östrojen hormonu istedi verdim.normal seviyede dedi.bekliyorumm hayırlısı..allah şifa versin

düzensizlik var, kan miktarında biraz azalma oldu, ama yine de çok az değil. ama bu ay 1 ay geç adet oldum. adaçayı iyi mi geliyormuş?

ben forumlarda okudum adaçayının iyi geldiğini internette de baktım doğal östrojen diyo ondan içiyom birde şu soğan kürünü denemekte fayda var çok kişi faydasını görmüş

benim adetin ikinci günü estradiol yani östrojen,kadınlık hormonum 29.26 çıktı.doktor direkt 'beğenmedim' dedi.gynelle isimli bi ilaç verdi.ben ilaç diye biliyodum ki kendisi doğumkontrol hapıymış.kullanmıyorum,zaten bebek istiyorum,neden kullanayımkifolik asit kullanmaya başladım.bugünde aktardan hayıt otu tohumlu macunla civanperçemi çayı aldım.bi diğer doktorda 'kadınlık hormonunun düşük olması hamile kalmaman için tek başına bi sebep sayılmaz,folik asit kullanmaya başla' dedi.yalnız adetin ilk günü itibariyle bugün 12. günüm,6.gün adetim tamamen bitmişti fakat sabahtan beri pembe lekelenmem var,hiçbişey anlamadım.pazartesine kadar bekleyip kontrole gidicem devam ederse.

canım yani doktorun östrojenin 29 olmasına rağmen düşük dedi dimi benim 11 çıktı yok bişeyin dedi ama bence benim baya düşük

folik asit olarak folbiol mü kullanıyorsun? bi de folik asidi östrojen düzeyini arttırma amacıyla mı verdi doktor? genelde hamileler kullanıyo diye biliyorum. balıkta da folik asit var.

Son düzenleme:
canım yani doktorun östrojenin 29 olmasına rağmen düşük dedi dimi benim 11 çıktı yok bişeyin dedi ama bence benim baya düşük

canım senin östrojen hormonun düşük olması sende herhangi bir rahatsızlık oluşturuyor mu? ne bileyim adet gecikmesi, azalması, vs.

folik asit olarak folbiol mü kullanıyorsun? bi de folik asidi östrojen düzeyini arttırma amacıyla mı verdi doktor? genelde hamileler kullanıyo diye biliyorum. balıkta da folik asit var.

folik plus benim aldığım folik asidin adı.valla eczacıya hangisi iyiyse o olsun demiştim,bunu vermişti.folik asit östrojen düzeyiyle alakası yokta,eğer bebek istiyosan önceden kullanmaya başlaman gerekiyo ya,doktor o açıdan şimdiden başlamamı tavsiye etti.balığıda haftada bir tüketmeye çalışıyorum,yeşillikler,sebzeler,peynir,yoğurt,süt aklına ne gelirse..folik asitin içinde kalsiyumla d vitamini de varmış,üzerinde yazıyo kutunun,bebek olana kadar bana yarar
bugüne kadar östrojen düzeyimle ilgili bi fikrim yoktu.çok önceleri adet düzensizliğim vardı,fakat tedavi olmuştum ve geçmişti.düzenli adet görüyorum.ben bebek için doktora gittim,o da kan testi yaptırınca bana kadınlık hormonumun düşük olduğunu söyledi.
sadece bu ay anormal bi durumla karşı karşıyayım.adetim biteli 6-7 gün oluyo,2 gündür benden meyve suyu gibi açık renk akıntı geliyo.yarında devam ederse salı günü doktora gidicem heralde.

geçmiş olsun canım, belki birşeyden mikrop kapmış olabilirsin, doktora gitmekte fayda var.

canım senin östrojen hormonun düşük olması sende herhangi bir rahatsızlık oluşturuyor mu? ne bileyim adet gecikmesi, azalması, vs.

evet canım benim önceden çok düzenliydi son birkaç aydır düzensizlik başladı ve kanamamda azalma başladı doktor bişey yok dedi ama bence var 11 çok düşük çevremdekilerede soruyorum östrojenin düşük olması yapabilir diyolar seninde öyle mi önceden bir düzensizlik var mıydı şimdi adaçayı içiyorum birde soğan kürüne başladım faydasını görürsem yazrım biraz kullanayım tekrar tahlil yaptırcam yükselmiş mi diye senin kullandığın bişey var mı

kızlar bugün gittim doktoruma..seviyorum ben bu doktoru yaaa,bana öyle çok moral veriyoki 'hadi kızım sende anne olacann kas biraz' diye bi güç geliyo içimden
vajinal ultrasonla baktı,valla bi anormallik yok dedi.yumurtalıklarımda yalnız kistler vardı biraz.'sende şüphe yaratmasın,hiçbişey olmaz'dedi.hatta 'sende hiçbi anormal durum yok.haftaya salı gel,bi progesteron hormonuna bakalım.ben senden dolayı herangi bişey olacağını sanmıyorumda,bakalım yinede.yumurta takibinede başlayalım.yumurtalıkların çalışıyo mu çalışmıyo mu,ona göre klomen veririm,6 ay kullanırsın ama ben sende öyle bişey gerekeceğinide sanmıyorum.' dediçok mutlu oldummm!!!
ayrıca östrojen değerimi de normal buldu.'östrojen hormonu çok daha düşük olanlar,10lu civarlarda olanlar var,seninki gayet normal görünüyo' dedi.
inşallah yumurtalıklarım yumuşları düzgün üretiyodur..önümde yumurta durumundan başka belirsiz hiçbişey kalmadı.

benim çok düzenli değil canım, hani 28 günde bir aynı saatte olanlar vardır ya, benim öyle değil, gecikiyo, stres de etkiliyomuş gecikmesini, ben de sabahları adaçayı içiyorum senden duyunca, inşallah iyi gelir

damlaaaa sana ulaşamıyorum ben kakuş bana özelden msn adresini verirmisin yada facebook falan

canım senin östrojenin kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…