Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri östrojen hormonu hanqi bitkilerde var ? (cevabı)

kızlar ne yaparsak yapalım en güzel meme SAĞLIKLI MEME:) bende çook uğraşıyorum ama arada bu aklınıza gelirse deli gibi herşeyi bi anda yapmıyorsunuz:)

ay qüldürdün kız beni kaydirigubbakcemile3

konu dışına cıkmak gibi olmasın ama küç'ü suyla yutmaya başladım 2 gundur
yoğurtla midem bulanıodu nie sölemediniz daha once suyla yut die :roflol: kaydirigubbakcemile

kaydirigubbakcemile3

cnm ya hormanel dengemiz yerinde ise... belki de bizim göğüslerimiz küçüklüğü bünyeden kaynaklıdır. ben bi şey yapamıyorum kaç gündür maalesef....

hepseninyuzunden, post: 11656366, member: 176379"]Bende östrojen eksikliği var kızlar.. Göğüs küçüklüğünün yanında bir de aşırı tüylenmeden şikayetçiyseniz en kısa zamanda gidip bir hormon testi yaptırın derim.
Ben de ne zamandır adaçayı, maydonoz ve civan perçemine başlayacağım sözde.. kaydirigubbakcemile3
Adaçayı maydonoz falan iyi de.. civan perçemi anlatılmaz yaşanır kafamçokkarıştı
Şekilden şekilde giriyorum vallahi içeceğim diye
[/QUOTE]
Ostrojen eksikligi asiri tuylenme de mi yapar o zaman kesinlikle hormon testi yaptirmaliyim hem kucuk goguslerim var (kilo aldim diye birazcik buyudu Allaha sukur) ve cok tuyluyummm tuylu bamyayim resmen

bende de östrojen eksikliği var başka ne yapıyorsun bunun için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…