Ostoura Estetik & Güzellik

bestbest

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2019
3
0
1
34
Lazer epilasyon yaptırdığım bu yerde hem param hem zamanım boşuna gitti hiçbir egitim almamış kişileri yaptığı yanlış uygulamalar yüzünden tüylerim bırakın azalmayı daha fazla cıktı. Bir de üstüne bunu dile getirdiğimde hormon bozukluğunu öne sürdüler test yaptırdım hiçbir hormon bozukluğum çıkmadı. Gittiğim doktor kullandıkları IPL makinenin geçici tüy döktüğünü söyledi yani lazer seans süreniz boyunca tüyleriniz çıkmıyor sonrasında artıyor. Boşu boşuna paranızı zamanınızı harcamayın kızlar

Merhaba öncelikle bende Estetisyenim yıllardır bu işi yapıyorum.
Öncelikle hiçbir cihaz tamamen bitme garanti vermez tüyleri döker, ama herhangi hormonsal yada trioit sıkıntısında yeniden nükseder. Sizin kıl renginiz, kıl yapınız çok önemli. Tüm bunlar işimde Prof. Olan kişi tarafından anlatılmalıydı. Deneme atışı yapılmalıydı.. Bunların yanı sıra kullanılan cihazın kalitesiyle ilgili olan problemler vardır.
Yani sorun sadece gittiğiniz yer ile alakalı olan iletişimsizlik sorunu ile kaynaklı.
Aksi taktirde %99’a varan çok güzel sonuclar elbette var. Geçmiş olsun ..

Merhaba teşekkür ederim yorumunuz için ancak hic bir hormon sorunu yaşamadım. Tamamen iş bilmez insanlar yüzünden zamanım param bosuna gitti hic bir güzellik merkezi ipl makine kullanmaz burası kullanıyor. ipl ev tipi modrrn agdadir. diot makine yüzüme uygulandı ayva tuylerim sakala döndü hic kimse beni bu konuda uyarmamıstı

Ostoura

Merhaba bende ostoura güzellikte 8 seanstir lazer hizmeti alıyorum benim dökülmelerim oldukça fazla oldu neredeyse bitti gibi 4 seansım daha var. Ayrıca bende tiroid hastasıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…