A
ajdapekkankoliqimey
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ajdapekkankoliqimey
-
ben bakayım sana:))
Merhaba öncelikle ben matematik öğretmeniyim,senin gibi öğrencilerime ders anatırken tercih ettiğim kitaplar arasında karekökdört modüler seti var çok hoş anlatımı uzun uzun konu anlatmıyor sorular üzerine örneklerle gidiyor hem öğretici hem sıkmıyor. Ayrıca güvender yayınlarıda her zaman favorilerim arasında.
Ben bunları önerebilirim. Ama lütfen her dersi haftalık tekrarlarla ilerlet. Zaten gün geçtikçe göreceksin ki bu tekrarlarla konuları(her ders için söylüyorum) öğrenmiş olacaksın. Buna şaşıracaksın. Başta sıkıcı görünse de bir süre sonra tekrar gününü iple çekeceksin.
canım ben de mat ögrt adayıyım ama karekök zor bir yayın deil mi ben öss ye girerken öle hatırlıyorum??senin dedigin farklı mı acaba benim dedigim siyah bi kitap?
Merhaba canım güvender güzel bir yayın benimde her an elimin altında arkadaşımız hiç temelim yok diyor ona yalnız başına ağır gelebilir diye düşünüyorum o nedenle ikinci plandaMtematik için güvender yayınlarını öneririm.. Sınava hazırlanırken ben de ondan yararlanmıştım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?