• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları Öss Yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi ajdapekkankoliqimey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

ajdapekkankoliqimey

Ziyaretçi
Merhabalar

Bende Öss adayıyım .

Dershaneye son yıl gideceğimden dolayı durumumuz buna el verdiğinden ben şimdiden dershaneye gitmesemde küçük bir yerden başlamalıyım.

Ama nasıl başlamalıyım bilmiyorum.

Hı bu arada ben meslek lisesinde grafik ve fotoğrafçılık okuyorum.

Yani meslek lisesindeyim ama ünv o bölümü okumak istemiyorum.

Birde ea alanım olduğundan ortak alan olduğunu biliyorum edebiyat öğretmenliğine hazırlanmak gitmek istiyorum..

Bana önerebileceğiniz Eşit ağırlık ders kitapları,eğitim setleri vs var mı?

Birde nasıl bir program izlersem hedeflerime ulaşmam kolaylaşır.

Teşekkürler şimdiden.

Mucuk.buyrunnnnnnnnn

:çok üzgünüm:Neden kimse bakmaz kimafoldumbenmafoldumben

ben bakayım sana:))

Merhaba öncelikle ben matematik öğretmeniyim,senin gibi öğrencilerime ders anatırken tercih ettiğim kitaplar arasında karekökdört modüler seti var çok hoş anlatımı uzun uzun konu anlatmıyor sorular üzerine örneklerle gidiyor hem öğretici hem sıkmıyor. Ayrıca güvender yayınlarıda her zaman favorilerim arasında.

Ben bunları önerebilirim. Ama lütfen her dersi haftalık tekrarlarla ilerlet. Zaten gün geçtikçe göreceksin ki bu tekrarlarla konuları(her ders için söylüyorum) öğrenmiş olacaksın. Buna şaşıracaksın. Başta sıkıcı görünse de bir süre sonra tekrar gününü iple çekeceksin.

:kedi:Tşkrler öğretmenim..

Benim mattan temelim yok çünkü ilkokulda öğretmenim aşağılardı b:kedi:izden ziyade bir kesime anlatırdı.

O beni korkutuyor.

Aama dediklerinizi bulabilirsem hemen alıcam.

Bulcam mutlaka.:ecrin_bebek:

Allahımın çok şanslı kuluyum mat öğretmeni yazdı bana yasositososito

ben bakayım sana:))

Merhaba öncelikle ben matematik öğretmeniyim,senin gibi öğrencilerime ders anatırken tercih ettiğim kitaplar arasında karekökdört modüler seti var çok hoş anlatımı uzun uzun konu anlatmıyor sorular üzerine örneklerle gidiyor hem öğretici hem sıkmıyor. Ayrıca güvender yayınlarıda her zaman favorilerim arasında.

Ben bunları önerebilirim. Ama lütfen her dersi haftalık tekrarlarla ilerlet. Zaten gün geçtikçe göreceksin ki bu tekrarlarla konuları(her ders için söylüyorum) öğrenmiş olacaksın. Buna şaşıracaksın. Başta sıkıcı görünse de bir süre sonra tekrar gününü iple çekeceksin.

canım ben de mat ögrt adayıyım ama karekök zor bir yayın deil mi ben öss ye girerken öle hatırlıyorum??senin dedigin farklı mı acaba benim dedigim siyah bi kitap?

Benim mat temelim yok ama

Mtematik için güvender yayınlarını öneririm.. Sınava hazırlanırken ben de ondan yararlanmıştım..

saol ya kimse bakmamış 2-3 kişiden hariç

canım ben de mat ögrt adayıyım ama karekök zor bir yayın deil mi ben öss ye girerken öle hatırlıyorum??senin dedigin farklı mı acaba benim dedigim siyah bi kitap?

Değil canım gül kurusu mu desem kırmızıdan daha koyu bir rengi var ve gerçekten çok öğretici bir seri.

Mtematik için güvender yayınlarını öneririm.. Sınava hazırlanırken ben de ondan yararlanmıştım..
Merhaba canım güvender güzel bir yayın benimde her an elimin altında arkadaşımız hiç temelim yok diyor ona yalnız başına ağır gelebilir diye düşünüyorum o nedenle ikinci planda
kalsın.

çok saolasınız ablalarım alıcam dediklerinizi..kaydirigubbakcemile5

fem ilk adım mat 1 diye bi kitap var buda yararlı olacaktır mat temelinin oluşması için

tamam abla inşallah alabilirim

canım biz yaşıtız galbibaopuyorumnanaktan

küçük küçük başlamanı öneriyim ben sana kendini kasmadan yavaş yavaş basit kaynaklarlayerimseniben

haydi hayırlısıkaydirigubbakcemile5

Evet yaşıtız canımcım saolasın..

merhaba canım ben de türkçe öğretmeniyim eşit ağırlıkçıydım lisede güvender ve fem gibi kaynaklar iyi olur yazın günler uzun geometri ve matematik çaışabilirsin bu kaynaklardan daha sözele vakit var onlar kolay unutuluyor

Tamam çok tşkrler öğretmenim

Back