öss tercih

dilek_88

ayaklı astroloji kitabı
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2008
384
37
35
mrb bnm kızkardeşim üniversiteye girmek için tercih yapacak ama puanı kötü.
ea1 297
ea2 274
söz1 299
söz2 277
say1 266
say2 246

şuan istbulda oturuyoruz ama ist içi tutmadı.şehır dışında maliye kamu yönetimi falan oldu.ama ailem marmara çevresi yani kocaeli sakarya edirne bursa harici göndermeyecek :çok üzgünüm:

o işletme yada kamu yönetimi falan istiyordu ama şuan kafası karışık.artık ne gelirse yazacak.sizlerin önerileri varmı acaba?birde yurt durumu.şimdi ailemin bütçesi sınırlı.devlet yurdu çıkarsa tamada özel yurdu bilemeyiz falan diyorlar :çok üzgünüm:
mümkünse bildiğiniz yurdların fiyatlarını ve ödeme imkanlarınıda söylermisiniz?

işletme ve kamu yönetiminin puaı çok yüksek değil ..ama kardeşinin puanları biraz düşük..olsun ikinci öğretim yazabilir ek konterjanı bekleyebilir tutmazsa...rastgele bölümler yazmasın bence...hayatı boyunca yapacağı mesleği seçicek bence önemli ben tıp okumak istiyordum.matematik öğretmeniyim şimdi..ama içimde kaldı...çok kötü oluıyo insan doktora gittiğimde bile içim burkuluyo...keşke bi sene daha bekleseydim diyorum...yanlış bişey yapmasın..
hem bu sene olmasa ne olur ki...seneye tekrar dener.kardeşim 3.senesinde ek konterjandan işletmeyi kazandı..şimdi son sınıfta üniversitesi sadece kampüste kardeşimi yurtdışına amerikaya gönderdi...şimdi master yapıyo...süper ingilizcesi var..bilgisayarıda çok iyiydi..şimdi süper iş teklifleri geliyo...ama çok çalıştı...ilk senesinde kazananlar ise bitirdi üniyi ama boşta...herşeyin hayırlısı cnm...green kart bile aldı :):):)kardeşine söyle üzülmesin...benim kardeşim kazanamadığı için depresyona bile girmişti..ama şimdi geldiği yeri görünce:nazar::nazar::nazar: eski haline gülüyor...:roflol:
kazanamazsa üzmesin kendini hem yakın yerler olursa inan çok rahat eder ailesi onunla ilgilenir hafta soları evine gelir...ohh..çok güzel olur...olmazsada seneye dener...a.s.

haa..bu arada...kızlar için devlet yurdu özellikle büyük şehirlerde biraz sakıncalı bence...özel yurtlar daha iyi oluyor...ama eve çıkmasına engel olun bence...ev olayı öğrenciyi mahvediyor...çok problem yaşar yani ben üniyi bitireli 4 yıl oluyor.hem yurtta hem evde kaldım..ve arkadaşlarımdanda biliyorum..tecrübe konuşuyor...

haa..bu arada...kızlar için devlet yurdu özellikle büyük şehirlerde biraz sakıncalı bence...özel yurtlar daha iyi oluyor...ama eve çıkmasına engel olun bence...ev olayı öğrenciyi mahvediyor...çok problem yaşar yani ben üniyi bitireli 4 yıl oluyor.hem yurtta hem evde kaldım..ve arkadaşlarımdanda biliyorum..tecrübe konuşuyor...
devlet yurdunu niçin sakıncalı buldun arkadaşım konuyu açarmısın rica etsemm :uhm:
tercih aşamasında ihtiyacımız varda sengözlerimebaksanab

devlet yurdunda kalan bi sürü arkadşım var hiçbiride başak bi yurda geçmeyi düşünmüyor.tabiki de her yurt aynı değil özel yurtlar da rahat değil.ilk sene zaten kesinlikle evi düşünme.ben olsam tercihimi devlet yurdundan kullanırdın.baktın memnun değilsin ikinci dönem deiştrebilirsin.ama özel yurtta değiştrmezsin senet imzalıyorsun.

sağolun kızlar.ama kardeşim tecihlerini yaptı.kocaeli olucak büyük ihtimal.ailemin bütçesi siırnılı olduğu için 4 yıl şehırdışında klasına bile karşıydılar.bizde napalım 2 yıllık yazdık kocaelinde.devlet yurdu çıkar diye umuyoruz ama bizim yer ist yani yakın diye yurt çıkmamama olasılığıda var.özel yurda kalırsada ben kardeşime elimden gelen maddi yardımı yapıcam ama herşey kaışık yaa.inş en hayırlısı our herkes için..

sağolun kızlar.ama kardeşim tecihlerini yaptı.kocaeli olucak büyük ihtimal.ailemin bütçesi siırnılı olduğu için 4 yıl şehırdışında klasına bile karşıydılar.bizde napalım 2 yıllık yazdık kocaelinde.devlet yurdu çıkar diye umuyoruz ama bizim yer ist yani yakın diye yurt çıkmamama olasılığıda var.özel yurda kalırsada ben kardeşime elimden gelen maddi yardımı yapıcam ama herşey kaışık yaa.inş en hayırlısı our herkes için..

hayırlısı olsun canım ya.takma kafana hayrlısı ile kardeşin yerleşsinde önemli olan o.

eğer tercih 2,öğretimse yurt cok zorr ama gündüz eitimi isee yurt bulabilir sonucta istanbul kocaeli git gel zor olurr onuda düşünsünler yanii allah ayrdımcımız olsunnn

eğer tercih 2,öğretimse yurt cok zorr ama gündüz eitimi isee yurt bulabilir sonucta istanbul kocaeli git gel zor olurr onuda düşünsünler yanii allah ayrdımcımız olsunnn

evt 2.öğretim yazdı.yurt hiçm çıkmaz diyorsunuz :KK43:(
bari şöyle makul bir özel yurt bulabilsek..

X