öss sonuçları açıklandı..

penbeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2007
226
2
96
Bursa
öss sonuçları açıklandı.sınava giren tüm arkadaşların bahtı açık olsun.umarım idealindeki mesleğe sahip olabilirler..

hayırlısını dileyin arkadaşlar..hemen peşin hükme sahip olmayın bekleyin..zamanın ne getireceğini kimse bilemez...

geçen sene 367.küsür
bu sene 348 küsür ben kendimi seviyorum yaa Şeniz :hooray:
ama tercih yapmayacağım..fisfisfis okulumdan memnunum :nazar:

bu sene puanlar düşürülmüş.. benim kızımda girdi ama iyi sonuç almadı..umduğundan çok düşük geldi oda analmadı bir şeybizde moral sıfır bu günn..ooff offf.

off offf benim kardeşimde 350 de kaldı :çok üzgünüm:
yaa 2 puan 2000 kısı atar mı yaa ama atıyor işte
valla cok moralım bozuldu
bu arada dua et iremsu gecen sene gırmıssın tıpa 350 ile kardesım kars tıpı dusunmeye basladı:çok üzgünüm:

hepimize geçmiş olsun arkadaşlar
ben de bana gerekli olan puanın çok üstünde bir puan aldım :dance:
darısı mülakatların başına :roflol:

arkadaslar ben yurt disinda okuyorm o yüzden yeni sistemi hakkinda pek bir bilgim yok sizlere birsey sormak istiyorum kuzenim bu sene sinava girdi sayisal mezunu ve okulöncesi ögretmenlik istiyor 300 puan aldi sayisal birden girebilir mi acaba pek bir bilgim yok o yüzden yardimci olursaniz sevinirm

kızlar benımkı cok ılgınc bılıyomusunuz

3 yıl once lıse sondayken dersaneye gıttım yırtındım calıstım 322 puan aldım secmedım hıcbı yer

sonrakı yıl calısmadan gırdım amaaan dedım okumucam gırıyım oylesıne 297 aldım :P

bu yıl yıne gırdım yıne calısmadım oylesıne dedım ve 325 puan aldım şok oldum valla:1rolleyes:

super lıse mezunuyum
ıngılızce bolumu

mrb bende 337 aldım muhasebe öğretmenliğini istiyorum öğretmenliğim 346 ile almış son olarak ben olmaz diye düşünüyorum. her bölümde kontenjan arttı benimki sabit olmaz olmayacak kaçırdık yinesenağlama

hayır canım o bölüm ea-1 puan türüyle alıyor..ve puanı da 350 üzeri bnde çok istiyrdm o bölümü ama maalesef..
arkadaslar ben yurt disinda okuyorm o yüzden yeni sistemi hakkinda pek bir bilgim yok sizlere birsey sormak istiyorum kuzenim bu sene sinava girdi sayisal mezunu ve okulöncesi ögretmenlik istiyor 300 puan aldi sayisal birden girebilir mi acaba pek bir bilgim yok o yüzden yardimci olursaniz sevinirm

hayır canım o bölüm ea-1 puan türüyle alıyor..ve puanı da 350 üzeri bnde çok istiyrdm o bölümü ama maalesef..

canim ben ea-1 den mi say-1 den aldi bilmiyorum sadece aradim 300 puan dedi bende cok sormadim herkes ariyor bide canini skmayim diye istedigi bölüm oydu belkide ea lik puani bu ama yinede düsük anladigim kadariyla cok tesekkür ederim canim..herkes icin hayirlisi olsun bakalim insallah herkesin kalbindeki olur güzelima.s.

allah belamı vermesin benim
2.dönem yasadığım berbat bi ilişki yüzünden kitabın kapağını acmadım ya offf bk kazanırım bensenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

off offf benim kardeşimde 350 de kaldı :çok üzgünüm:
yaa 2 puan 2000 kısı atar mı yaa ama atıyor işte
valla cok moralım bozuldu
bu arada dua et iremsu gecen sene gırmıssın tıpa 350 ile kardesım kars tıpı dusunmeye basladı:çok üzgünüm:

ben o puanı alsaydım hayalimdeki yerde okuyacaktım! KISMET!

beklediğimin 20 puan altında alarak şoke oldum, artık ne halt yediysem sınavda kaydırdım mı naptım bilmiorm!!!! şu an dişimin kovuguna göre biyer buldum ama işte..... bu sefer ailem yollamayız il dışı dio
benneyaptımki
çoook mutsuzummmmmmmmmm :'(

Tıplar 344'e kadar düşecek gibi görünüyor. Ancak bunlar doğu illerindekiler tabi. İstanbul ve Ankara içindeki tıplar en düşük 358 olacak.

Back
X