ÖSS için kitap ve yayın önerileri

cayvekahve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
951
5
kızlar ya öss içn özellkle her branştan olablr ama özelkkle matematkten olursa daa gsl olur:) bak bu cok gzl ben bu kıtap yayın sayesnde sewdm ögrendm degnz kıtap warsa paylaşalmmı ? saolun şmdiden:1hug:

canım benim önerdiğim kitap matematiğin hiç yoksa kesiinlikle güvenderin bir yayınını al ve baştan çzö şu kalın olna var konu anlatımlı çok ayrıntılı güzel.ama yok konu eksiğin yok sadece yeni sorular görmek istiyorsan kesinlikle formül yayınları.öptüm canım

saol bebişiim:1hug: bende guvender mat2 yayın konu anlatımı war ama pek bşy anlamıorm orası ayrı hehehe

tatlım yeni başlayacaksan mat1 için maltepenin bir kitabı var ilk başlangıç için ideal sonrasında fem yada güvender alabilirsin

bazıları güvender demis ama ben guvenderi oksye gireceklere tavsiye ederim bence .. zafer (bu kesin) fem ve fdd den çalış

arkadaşlar tüm dersleri kapsayan bi paket önericem size.yiğenim ve bir çok arkadaşımın çocuğu kullanıyor.çok memnunlar.seda sayan marketingin satışını yaptığı bir internet paketi.ben üye olup aldım fiatı daha uyguna geliyor.siteye girip solda bizimle çalışmak istermisiniz bölümü var.tıklıyosunuz.tanıdığınız bi temsilci lisans numarası varsa yazınız bölümü var.orayı ve formu doldurup üye oluyosunuz.ben lisans numarası vereyim.0205650.derslerin anlatımı sesli.paketi alanlar çok memnun kaldı.demo su var izleyin.yiğenimin dersleri zayıftı şu anda dersleride düzeldi.inşallah hepiniz başarılı olursunuz.

arkadaşlar tüm dersleri kapsayan bi paket önericem size.yiğenim ve bir çok arkadaşımın çocuğu kullanıyor.çok memnunlar.seda sayan marketingin satışını yaptığı bir internet paketi.ben üye olup aldım fiatı daha uyguna geliyor.siteye girip solda bizimle çalışmak istermisiniz bölümü var.tıklıyosunuz.tanıdığınız bi temsilci lisans numarası varsa yazınız bölümü var.orayı ve formu doldurup üye oluyosunuz.ben lisans numarası vereyim.0205650.derslerin anlatımı sesli.paketi alanlar çok memnun kaldı.demo su var izleyin.yiğenimin dersleri zayıftı şu anda dersleride düzeldi.inşallah hepiniz başarılı olursunuz.

saol cnm bilgilendrdgn içna.s. szde saolun kzlar:1hug:

guvender soru baknası her cesıt soruyu barındıyor bence en kolaydan en zora dogru konuyu ıyı kavratıyor en begendıgım yayın o hepsı var zaten bende..

Arkadaşlar bende sınav dergisi var 2007 nin
yaklaşık 25 tane ama eksik serileri var
aceba ondan çalışsam yeterli olur mu
yardımcı olursanız sevinirim

kızlar burası yeri dğeil ama ben öss ye hazırlanmaktan vazgeçtim dgs çalışıyorum o yüzden sıfır kitaplarımı satıyorum matematik FEM: biyoloji ve fizik1 güvender. bi de zirvenin kimya ve matematik 1 modülleri var. sadece matematikten bir iki test çözdüm gerisi tertemiz. bi topiğime bakın hem siz faydalanın hem ben değerlendirmiş olayım

kızlar burası yeri dğeil ama ben öss ye hazırlanmaktan vazgeçtim dgs çalışıyorum o yüzden sıfır kitaplarımı satıyorum matematik FEM: biyoloji ve fizik1 güvender. bi de zirvenin kimya ve matematik 1 modülleri var. sadece matematikten bir iki test çözdüm gerisi tertemiz. bi topiğime bakın hem siz faydalanın hem ben değerlendirmiş olayım

Arkadaşım sakıncası yoksa neden
öss ye girmekten vazgeçtin söylermisin
ben de hevesle hazırlanmaya çalışıyorum da
merak ettim doğrusu

X