J justises Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Nisan 2010 22 0 86 İstanbul 7 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi justises #1 arkadaşlar acil tezim için osmanlıca çeviri yapabilecek birini arıyorum ücreti karşılığında yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar acil tezim için osmanlıca çeviri yapabilecek birini arıyorum ücreti karşılığında yardımcı olursanız sevinirim
J justises Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Nisan 2010 22 0 86 İstanbul 7 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi justises #2 kimse yardımcı olmayacak mı (
R rubrik Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Ekim 2011 52 1 46 Ankara 7 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi justises #3 sayfa sayısı nedir, halk edebiyatından mı ya da eski edebiyattan mı metin türü falan nedir bahsedebilir misin
sayfa sayısı nedir, halk edebiyatından mı ya da eski edebiyattan mı metin türü falan nedir bahsedebilir misin
J justises Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Nisan 2010 22 0 86 İstanbul 7 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi justises #4 yeni türk edebiyatı dersinden ve matbu metin 50 sayfa sayısı kolay okunabilecek bir metin sadece zaman problemim oldugu için cevirtmek zorunda kaldım :/
yeni türk edebiyatı dersinden ve matbu metin 50 sayfa sayısı kolay okunabilecek bir metin sadece zaman problemim oldugu için cevirtmek zorunda kaldım :/