Eki Görüntüle 638913 Eki Görüntüle 638914
Merhabaa,
Henüz bi araştırma yapmadım ama nişan için osmanlı seris düşünyorm...Kullanan ya da model önermek isteyen olursa seve seve görmek isterm =)
Syg
Açıklama için çok teşekkür ederm...Pırlanta beyaz altın söz yüzüğüm o yüzden yanına osmanlı gidermi bilmyrm ama ikisini aynı parmakta kullanmayacağım...Bayan modelleri genelde daha hoş duruyor birde benim sözlüm altın takmam diyor :/ aynı modelin gümüşünü yaptırmayı düşünüyorz
İkisini aynı parmakta kullanmayacaksan hangisi içine siniyorsa onu al. Arkadaşın dediğide doğru, yüzüğü takıp dokunduğunuzda rahatsız etmemesi lazım. Benimde nişanlım gümüş kullanıyor. Hatta biz Altınbaştan almıştık, benimkinin aynısını yaptılar (gümüş ama sarı kısımları var fakat zamanla sarı kısımları suyla vs akıyor, yüzüğü bakıma veriyoruz, tekrar rodajla sarı yapıyorlar, altın görünümlü gümüş oluyor ) :)
Merhabaa,
Henüz bi araştırma yapmadım ama nişan için osmanlı seris düşünyorm...Kullanan ya da model önermek isteyen olursa seve seve görmek isterm =)
Syg
Merhabaa,
Syg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?