Gelinlik Modelleri osmanlı moda evinde gelinlik diktiren varmı

Ben osmanlı modayı resimlerinden bayağı bir tanıyorum. Yani orada diktirmedim ama bence eklediği modeller de onlar hakkında bilgi veriyor. Bana sorarsan kumaşlarda aşırı ucuza kaçıyorlar, kumaşları kalitesiz olduğu gibi malesef bu ucuzluğu saklayabilecek bir türde de olmuyor. Daha somut konuşayım. Sürekli parlak saten vb. benzeri kumaş kullanıyorlar, satenin de tek kaliteli duranı düşes satendir, sentetik olanların ucuz ve kalitesiz olduğu 200 metre uzaktan belli olur. Örneğin organza kullanıyor olsalardı sentetik ile ipek organza arasındaki fark çok belirgin olmadığı için ucuzunu seçmeleri sorun olmazdı.

Modellerine gelirsek, o tamamen zevk meselesi ama bana çok abartılı, gereğinden fazla süslü geliyor.

Bence beğendiğin bir modeli kağıda bastırıp dikişi ve kumaşları kaliteli duran herhangi bir modaevinde gelinlik diktirebilirsin. Bütçen çok değilse sentetik kumaş kullandırırsın ama en azından parlak olanlarından uzak dur derim.

umarım istediğin gibi bir şey bulursun...

Şimdi sitesine baktım. Son eklediği modeller kumaş kalitesi olarak biraz daha iyi duruyor. İstersen bir git dene...

evet banada hoş gelmedi aslında ben abartılı istemiyorm sade olck ve parlk kumaş bende sevmiorm.ama ben izmrdeym ve burda tesettrlü gelnlk bulmak zor bende dikimde sorn yaşarsm diye korktğm için hazır tesettrlü model orda bulablrm belki diyede düşündm ama fiatlarda uçuk sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…