• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Osmaniye'de köpeğin ağzında bebek cesedi görenler şoke oldu!

bulca

Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.Mevlana
Pro Üye
28 Ocak 2009
33.828
55.335
1.123
Osmaniye'nin Kadirli İlçesi'nde bir çalılığın altında sahipsiz köpek tarafından çıkarılan bebek cesedi bulundu. Cesedi köpeğin ağzında görenler şoke oldu.
Korkunç olaydaköpeğin toprağı eşeleyerek bir şey çıkardığını gören 29 yaşındaki Ebru Tekdemir, ne olduğunu anlamak için baktığında hayvanın ağzında bir bebek cesedi olduğunu görünce gözlerine inanamadı! Osmaniye'nin Kadirli İlçesi'nde gömülmüş bir kız bebeği cesedi bulundu.Bir köpek tarafından gömüldüğü yerden çıkarılmasıyla fark çedilen bebeğin ölüm nedeni bilinmezken, 10-15 gün önce gömüldüğü tahmin ediliyor.Saat 10.00 sıralarında Kadirli İlçesi'ne 10 kilometre uzaklıktaki Yenigün Köyü'nün Ziyaret Mevkii'nde bir köpeğin toprağı eşeleyerek bir şey çıkardığını gören 29 yaşındaki Ebru Tekdemir, ne olduğunu anlamak için baktığında hayvanın ağzında bir bebek cesedi olduğunu görünce, babası İsmet Tekdemir'e haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ve cumhuriyet savcısı, yaptığı incelemede bebeğin kız olduğunu tespit ederken, cesedi Kadirli Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. 10-15 gün önce gömüldüğü tahmin edilen bebeğin burada yapılan ön otopsinin ardından, kaç aylık olduğu, cinayet sonucu mu, yoksa doğal yollarla mı öldüğünün tespiti için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
'ELLERİNİ GÖRÜNCE KORKTUM'
Ebru Tekdemir, toprağı eşeleyen köpeğin ağzında bir şey gördüğünü belirterek, "Ağzındakinin tavuk olduğunu zannettim. Köpeğin yanına vardığımda bebeğin elleri ve kollarını görünce çok korktum. Hemen annemi ve babamı çağırdım. Daha sonra jandarmaya haber verdik" dedi.Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, bebeğin ailesinin tespit etmek için de jandarma geniş çaplı bir araştırma başlattı.

Kaynak: DHA

Aklimi kaciracagim artik geceleri uyku uyuyamiyorum nasil bir dunyada yasiyoruz. Ne istiyorlar bu masumlardan. Allahim sen koru yavrulari

soylenecek bir soz bulunmuyor, inanilmaz bir durum almis basini gitmis.
Memleketi katil ve tecavuzcu basmis resmen.
Gerci sosyal medya hizli oldugu icin bu tur haberler eskiden bu kadar yanki yapmiyordu,
ama oturup dusunmek lazim.
Bu insanlar neden saglikli dusunemiyor,
BU insanlara kimse sevmeyi sevilmeyi ogretmiyormu yaa:52:

[h=2]Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde bir köpeğin cesedini bulup yemeye çalıştığı bebekle ilgili şok bir ayrıntı ortaya çıktı.[/h]Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde toprağa gömülerek öldürülmüş şekilde bulunan bebeğin katil zanlısı, 16 yaşındaki lise öğrencisi annesi çıktı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan öğrencinin, bebeğini diri diri toprağa gömdüğünü söylediği öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre ilçeye bağlı Yenigün köyünde bir tarlaya gömülen ve başıboş bir köpek tarafından bulunan 15 günlük kız bebeğin cesediyle ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, bebeğin içine konularak gömüldüğü market poşetindeki alışveriş barkodundan yola çıkarak alışveriş yapılan marketi ve güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi.
15 Nisan tarihli barkodun ait olduğu marketin güvenlik kamerasını izleyen ekipler, bebeğin annesinin 16 yaşındaki lise öğrencisi Z.T. olduğunu tespit etti. Gözaltına alınan Z.T., jandarma karakolunda suçunu itiraf etti.
BEBEĞİ DİRİ DİRİ GÖMDÜ
Suçunu itiraf eden katil zanlısı anne, iddiaya göre ilk ifadesinde bebeğin babasının amcasının oğlu olan A.T. olduğunu belirterek A.T.'nin kendisiyle zorla cinsel ilişkiye girdiğini iddia etti. Amcasının oğlu A.T. ile girdiği ilişkinin ardından hamile kaldığını öğrenen lise öğrencisi Z.T., ailesinden ve okuldan bol elbiseler giyerek hamileliğini gizlediğini belirtti. Doğum yaptıktan sonra bebeği ortadan kaybetmek için Yenigün köyündeki boş araziye giden Z.T., iddiaya göre bebeğini diri diri toprağa gömdüğünü itiraf etti.
OKUL ÜNİFORMASIYLA ADLİYEDE
Jandarmada yapılan sorgulamanın ardından katil zanlısı anne Z.T. ve bebeğin babası olduğu iddia edilen A.T. bugün Kadirli Adliyesi'ne çıkarıldı. Cumhuriyet savcılığında ifadeleri alınan Z.T. ve A.T., tutuklanmak üzere nöbetçi mahkemeye sevk edildi.
Sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklanan anne Z.T. ve A.T., Osmaniye Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.
Bu arada adliye çıkışında Z.T.'nin üzerinde okul üniforması olması dikkat çekti.
(İHA)

Diri diri gömülmüş.:43::43:

Ya bu insanlar ne yiyor ne içiyor anlamıyorum.. Buyutulurken ne görüp ne duyuyor bu insanlar ya.. Aklim almıyor düşünüp kuruyorum bulamıyorum...

Kardeşim 18 yasinda o gün gezmek için adalarda falan olan atlara bindik at zorlaniyor herkes keyfinde kardesimde bende göz göze geldik indik yarisinda biz mi tuhafiz anlamıyorum...

İnsan nasil hemde 16 yasindayken bu kadar gözü kara olabilir bilmiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back