- Konu Sahibi princess.17
--------------------------
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bişeylern daha farkındayım evet ama daha kattetmem gerekn cok sey var =) dediğiniz gibi hepsi bahane kandırmaca insanlar mutlu olmak varken sürekli , bu yüzden anlık mutluluklarla yetiniyolar . Dünyanın &10 u bile böyle düşünüyo olsa gerçekten bi çok şeyin önüne geçinilebilir
Çok güzel bir yazı olmuş gerçekten bugüne kadar mutsuzluğumun ve sıkıntımın kaynağının ego olduğunu farkettim. Çünkü ciddi manada ona bağlıyım bunu farketmemi sağladı. Paylaşım için teşekkürlercanım
dünyayı bıraktım bu forumdaki insanların bile %10 düşünse bu şekilde hem bu kişiler mutlu olacak hemde sorun yaşayan tanıdıklarına arkadaşlarına daha yapıcı daha olumlu tavsiyelerde bulunacaklar. Ve bu şekilde bu yayılsa kim bilir ne ilişkiler kurtulacak, insanlar hiç tatmadıkları mutlulukları tadacaklar. Forum genelinde açılan başlıkları ve buna yazılan yorumları okursak bu düşünceye neredeyse hiç kimsenin sahip olmadığını görebiliyoruz ne yazık ki. Herkes suçlayacak birini arıyor, ve herkes bir kalıba girmeye çalışıyor genelde insanlar nasıl davranıyorsa belirli sorunlar karşısında öyle davranma eğilimi gösteriyor,ondan hep siz olsanız nasıl davranırdınız/ne yapardınız gibi başlıklar çoğunlukta.
Çok güzel bir yazı olmuş gerçekten bugüne kadar mutsuzluğumun ve sıkıntımın kaynağının ego olduğunu farkettim. Çünkü ciddi manada ona bağlıyım bunu farketmemi sağladı. Paylaşım için teşekkürlercanım
bişeylern daha farkındayım evet ama daha kattetmem gerekn cok sey var =) dediğiniz gibi hepsi bahane kandırmaca insanlar mutlu olmak varken sürekli , bu yüzden anlık mutluluklarla yetiniyolar . Dünyanın &10 u bile böyle düşünüyo olsa gerçekten bi çok şeyin önüne geçinilebilir