Bebek İkinci El oshkosh marka 1,5 2 yaş kız yağmurluk nıke 22 numara vicco 20 numara ayakkabı

birde fiyatı 20 tl olur
mrhb az önce denedim nike 21numarayı ucu ucuna oluyor,belki 1 ay sonra giyemeyecek ,ama 22 de çok bol durmuyor.ben nike 22 numara spor ayyakkabıyı istiyorum.ödemeyi yapacağım hesap bilgilerini özelden gönderin ,bende adres bilgilerimi göndereyim.sizinkine benzer yağmurluğu burdan bir arkadaştan almıştım ihtiyacım olsa onuda kaçırmazdım.daha başka 3-4 yaş kız kıyafetleri ve ayakkabıları varsa bakabilirim.görüşmek üzere

benim kızım 2 yaşında o yüzden 3-4 yaş kıyafetimiz yok 3 yaş olanları biz giyiyoruz :) yarın mesaj atarım iban numarasını sizde bana adresinizi yazın lütfen

vicco spor ayyakkabısına sonradan 21 numara demişsin galiba,bugün eğer vaktim olursa vicco 21 ayakkabı bulup olursa onuda nike ayakkabıyla almak istiyorum,kargoyu acale etme istersen

vicco ayakkabılarımız geldi göründüğünden çok çok daha iyi durumda ve çok güzel teşekkürler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…