Oryantal

atessizprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
3.718
15
Doğu medeniyeti ile ilgili, Doğu medeniyetini hatırlatan.

Genellikle Doğu ülkelerinde, kadınların tek başlarına ve yarı çıplak olarak müzik eşliğinde yaptıkları, vücut ve göbek hareketlerine dayalı dans.

Bu dansı yapan kadın.

valla oryantal de güzel ama ben koyu romancıyım :) bayılıyorum roman havasna ya .. uzaktan müziğin sesini duyiyim biyerlerim oynuyor hemen roman havası oynayasım geliyor tutamıyorum kendimi :KK70:

Kızlar uzun uzun uğraştım.Bulunduğum şehirde oryantal kursu da bulamadım.Ben de netten öğreniyorum.Var mı aranızda netten öğrenen?

Kızlar uzun uzun uğraştım.Bulunduğum şehirde oryantal kursu da bulamadım.Ben de netten öğreniyorum.Var mı aranızda netten öğrenen?

ben izmirdeyim oryantele basladim ve super gidiyor. yer karsiyaka girne girisinde mavi kulede DIvinia dans akademi. cok profosyonel ve kaliteli bir yer.cok yeni bi yer o yuzden cok modern ve temiz. ama en onemliside oryantel hocasi mukemmel 4 yildir anadolu atesi danscisi kendisi konservatuar halk oyunlari mezunu bir bayan cok verimli bir ders oluyor.acayip terleyip kalori yakiyoruz. herkese siddetle tavsiye ederim.....:KK34:

Netten öğrenenler link verebilirler miii??
Bende net ortamından idare edenlerdenimm,ama ders olarak bulamadımm?? :KK8:

bende karşıyakadayım ... oryantel , zumba ya da benzeri birşey arıodum süperoldu bu ...

yardımcı olabildiysem ne mutlu... görüşebildinizmi orayla? görüşemediyseniz telefon numaralarını verebilirim... divinia da zumbada var sanırım ama ben oryanteli şiddetle tavsiye ederim, böyle bir hocadan ders alabilio olmak gerçekten çok büyük bir şans...

valla oryantal de güzel ama ben koyu romancıyım :) bayılıyorum roman havasna ya .. uzaktan müziğin sesini duyiyim biyerlerim oynuyor hemen roman havası oynayasım geliyor tutamıyorum kendimi :KK70:

bende bayılırım roman havasına oynayanlara hayran hayran bakarım.becemiyorum yapabildiğim çok az yeterli değil nerden ve nasıl öğrenebilirm yardımcı olabilir misin?

bayiliyorummm ::
gidip gelistirebilecegim kurs yok malesef :/
netten video tavsiye edebilecek var mi?

X